OFICIAL: Volkswagen Golf GTI, disponibil in Romania de la 24.385 Euro

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 07.04.2009
Volkswagen Golf VI GTI este disponibil in Romania la un pret de 24.385 Euro cu TVA inclus.

Esential

24.385 euro este pretul cu TVA inclus al versiunii de baza al lui Volkswagen Golf GTI.
6.9 secunde ii sunt necesare lui Golf GTI sa accelereze de la 0 la 100 km/h.

Volkswagen a lansat cea de-a sasea generatie a lui Golf GTI in Romania. Versiunea cu doua usi este disponibila contra sumei de 20.492 euro – fara TVA, respectiv 24.385 euro cu TVA inclus. Versiunea cu patru usi a lui Golf GTI are un pret de pornire de 21.151 euro fara TVA, respectiv 25.170 euro cu TVA inclus.

Modelul este echipat cu un propulsor TSI de 2.0 litri care dezvolta 210 CP, si poate fi cuplat cu o transmisie manuala cu sase trepte sau cu una DSG cu sase rapoarte. VW Golf GTI poate accelera de la 0 la 100 km/h in 6.9 secunde, iar viteza maxima pe care o poate atinge este de 240 km/h.

In cazul versiunii echipate cu transmisie manuala, consumul mediu de carburant al acestui model este de 7.3 litri la 100 kilometri parcursi, pe cand versiunea cu transmisie DSG are un consum de 7.4 litri de carburant la 100 kilometri parcursi. Emisiile de CO2 ale lui Golf GTI nu depasesc 173 grame/ kilometru, iar motorul TSI de 2.0 litri este conform normelor de poluare EURO 5.

In versiunea de echipare standard acest model beneficiaza de kit-ul de caroserie GTI, jante de aliaj, volan sport din piele, levier schimbator si maneta frana imbracate in piele, precum si scaune fata sport cu reglare pe verticala. Scaunele modelului sunt imbracate in celebra tapiterie cu model "tartan" a lui Golf GTI.

Dotarile de confort ale modelului includ aer conditionat, computer de bord, geamuri electrice, Radio CD cu MP3, precum si numeroase alte elemente. In materie de siguranta, Golf VI GTI este echipat cu ESP, ABS si ASR, sase airbag-uri, inclusiv cortina, precum si o serie de elemente ce asigura stabilitatea acestui model.

Via | Volkswagen

Comentarii (4)

  • sergiu
    hmm
    elemente ce asigura vizibilitatea? ! ce sint astea? :D
    0 0
  • @redactie
    am vrea sa va cunoastem si noi asa un pic....ca un fel de cv al vostru....ce cunostinte aveti in domeniul auto asa ale voastre si nu citie prin alte parti....ca vad ca lumea va crede..asta referitor la completarea,citez "elemente ce asigura vizibilitatea [...]acestui model"..poate este doar parerea mea de amator....in multe articole de ceva timp se vede lipsa clara de profesionalism...pacat de oamenii care intra si citesc...
    0 0
  • Alexandru
    @redactie 2
    "" precum si o serie de elemente ce asigura stabilitatea acestui model. ""
    -> Fiind student in domeniul auto, va pot spune ca este vorba despre un diferential electronic XDS :)
    Daca nu va informati cum trebuie, nu mai faceti articole de dragul rating-ului. Toate bune.
    0 0
  • mircea
    @Alexandru
    Perfect adevarat. Te asteptam pe la redactie pentru a ne cunoaste mai bine.

    Insa "diferential electronic XDS" nu este un "element care asigura stabilitatea acestui model"? Ba da. Ceea ce ai facut tu a fost sa aduci o completare, nu sa corectezi.

    Ceea ce, de altfel, e binevenit.

    Multumim.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru