Opel Adam va avea trei niveluri de echipare şi va oferi posibilităţi de personalizare

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 21.06.2012
Opel a anunţat că Adam, noua sa citadină, va fi oferit în trei niveluri de echipare: Jam, Glam şi Slam. Clienţii vor avea la dispoziţie o serie de accesorii în vederea personalizării.

Opel a anunţat informaţii noi despre Junior, citadina pe care o va lansa la Salonul Auto de la Paris. Modelul va fi oferit în trei niveluri de echipare: Jam, Glam şi Slam. Denumirile acestora au fost inspirate din muzică şi sunt diferite de cele pe care le găsim în mod normal în gama Opel. Benzile desenate prezentate de reprezentanţii constructorului german ne-au informat despre existenţa unei game de accesorii pentru Opel Adam, care le va permite clienţilor să-şi personalizeze maşina. Mai mult decât atât, Opel Adam va fi neconvenţional şi prin locul în care îi va fi amplasat numele, acesta fiind aplicat pe montantul C, nu pe capacul portbagajului.

"Junior este cel mai frumos şi interesant proiect la care am lucrat în întreaga mea viaţă. Modelul va fi prezentat direct în versiune de serie, nefiind nevoie de un concept care să-l anunţe în prealabil", declara Michael Meyer, şeful de marketing al celor de la Opel, într-un interviu pe care l-a acordat publicaţiei noastre în septembrie 2011, în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

Cel mai mic model Opel se află în atenţia presei încă de la mijlocul anului trecut, numele "de lucru" pe care oficialii mărcii l-au folosit în comunicarea cu jurnaliştii fiind Opel Junior.

Modelul va debuta în cadrul Salonului Auto de la Paris şi va avea o lungime de 3.70 metri. Astfel, Opel Adam va fi mai lung decât un Fiat 500 şi apropiat de dimensiunile unui Mini. Spre deosebire de alte modele cu denumiri retro, cei de la Opel nu şi-au botezat citadina după fondatorul mărcii, ci după faptul că numele respectiv este "solid şi memorabil". Cei de la Opel descriu alegerea numelui Adam ca fiind "o coincidenţă fericită".

Via | Opel

Comentarii (2)

  • Alex Radoi
    JAM (mai spartan, pentru fumatorii de ierburi, Vama Veche etc.), GLAM (cu un glob disco la oglinda, piele, lux, fitze pentru clubberi) si SALAM (numai "haur", pentru manelisti).

    Scuze de gluma, dar asa am citit prima data :)))))).
    3 0
  • crocodilul
    cum a anuntat opel nivelurile de echipare abia acum cand in auto bild din 31 mai la pagina 11 scrie de aceste echipari Jam, Glam si Slam?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru