Pachet aniversar "100 Years of Audi"

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 09.06.2009
Audi ofera un pachet aniversar pentru opt dintre modelele sale. Pachetul se numeste "100 Years of Audi" si sarbatoreste implinirea centenarului producatorului din Ingolstadt.

Clientii Audi din Europa vor putea achizitiona un nou pachet aniversar odata cu modelele A3, A3 Cabrio, A4, A6, TT, A5 Coupe, Q5 si Q7. Noul pachet se numeste "100 Years of Audi" si consta intr-o serie de elemente care marcheaza 100 de ani de inovatii realizate de inginerii din Ingolstadt. Pachetul aniversar vine la scurt timp de la lansarea ceasului Tachoscope, creat special pentru a sarbatori aceasta aniversare.

Pachetul "100 Years of Audi" include un volan cu trei spite imbracat in piele si un set de jante din aliaj create special pentru acest pachet. Blocurile optice cu xenon beneficiaza de pozitii cu LED-uri si folosesc tehnologia high-beam assist, care regleaza automat intensitatea farurilor atunci cand este aprinsa faza de drum. Acest pachet are un pret situat intre 1.700 si 2.700 euro.

Clientii pachetului aniversar "100 Years of Audi" pot opta si pentru o culoare Daytona pearl, scaune sport, plafon panoramic fumuriu si un ornament deosebit pentru partea interioara a pragurilor.

In momentul in care vor deschide usa, clientii care au ales pachetul "100 Years of Audi" vor putea observa silueta modelului AutoUnion Type C, care este gravata pe ornamentele din otel inoxidabil ale pragurilor. Acest pachet are un pret situat intre 2.400 si 6.750 euro.

Via | MotorAuthority

Taguri: A3, A3 Cabrio, A4, A5 Coupe, A6, Audi, Q5, Q7, TT

Comentarii (3)

  • ....
    nice...
    8 0
  • Marius_New
    Nota bene!
    Am ajuns la concluzia ca in ziua de azi masinile sunt dintr-un anumit punct de vedere...niste veritabile inutilitati. Sa detaliez putin.

    Daca luam de ex un telefon mobil, cat de cat performant, observam ca principala lui calitate este aceea de a suna si de a fi sunat. In afara de asta, mai are 1001 functii si cacatisuri, mai mult sau mai putin folositoare de altfel, dar care nu exceleaza la niciun capitol. In plus, dupa 3-4 ani il arunci.

    Asa si cu masinile, apropo de acest Audi aniversar. In loc sa le simplifice la maximum posibil si sa puna accent pe simplitate si functionalitate, marile corporatii auto pun pe masini toate draciile posibile si cat mai multe chestii pe care nu stiu daca apuca cineva sa le foloseasca la capacitate maxima. In plus, dupa 2 ani valoarea masinii scade la 50-60% din valoarea de noua.

    Risipa asta nu e de bun augur. Asa cum in filmele alea apocaliptice se degusta si ultima picatura de apa curata dintr-o sticla banala, asa va ajunge si industria asta globala sa simplifice totul pana la dementza cand materiile prime vor fi superscumpe in viitor. Deocamdata.........risipa totala.....ca doar "nashu mare plateste masa"....:))
    10 0
  • @Marius_New

    Nu sunt de acord 100% cu tine, dar ai un + de la mine pt modul in care ti-ai expus punctul de vedere. Pacat ca sunt putini care pot sa o faca intr-un mod civilizat.

    Parerea mea e ca fiecare gadget de pe telefon, automobile, PCuri etc sunt folositoare nu neaparat pentru utilizatorul comun. E adevarat prea putini folosesc 95% din optiuni, dar cei care le folosesc le-ar simti lipsa daca nu le-ar avea. Orice "cacatish" (cum spui tu) reprezinta un pas inainte. El va obliga concurenta sa vina cu ceva mai bun, mai inovator, si nu doar concurenta.
    Totusi industria auto sta excelent la capitolul asta, datorita tendintei actuale de a progresa prin implementarea unor tehnologii noi sau prin imbunatatirea lor...capitol la care ITul & Telecomunicatiile au cam scazut turatia.
    As putea sa vin cu amanunte insa nu cred ca intereseaza pe prea multi, mai ales pe un site auto.

    Revenind la subiect, pachetul pare interesant, insa desi sunt oarecum fan nu pot sa nu remarc ca nu se deliminteaza de politica Audi, adica preturi extrem de mari pt optionale.
    9 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru