Paris 2008: Lexus IS250 C, noul cabrio al japonezilor

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 11.09.2008
Lexus va dezvalui la Paris varianta decapotabila a modelului IS, botezata de japonezi IS 250 C.

In prima zi dedicata presei, din cadrul Salonului Auto de la Paris, standul Lexus va marca o premiera foarte importante. Brandul japonez va expune mult asteptatul Lexus IS250 Convertible, numele fiind anuntat oficial inca de ieri.

Varianta decapotabila, cel de-al treilea derivat din gama modelului IS, dupa versiunea de performanta IS-F, dezvaluita in primavara, vine sa largeasca oferta si sa atraga un alt segment de piata.

Asemeni actualului BMW Seria 3 Coupe-Cabrio si a deja anuntatului Infiniti G37 Coupe-Cabrio, Lexus IS va beneficia tot de un acoperis hard-top. Inca nu exista informatii despre motorizarile pe care Lexus planuieste sa le introduca pe viitorul model, insa ne putem astepta la putine surprize, sub capota urmand sa se regaseasca actualele unitati care propulseaza sedanul.

Alaturi de varianta cabrio a modelului IS, Lexus va mai dezvalui la Paris si conceptul hibrid LF-Xh, cunoscut deja publicului ca prototipul ce va sta la baza noii generatii a crossover-ului RX. LF-Xh dispune de un motor electric si o unitate V6 pe benzina pentru a imbina perfect grija pentru mediu cu puterea unui motor mare.

via | Automobilesreview

Taguri: IS, IS 250, IS 250 C, Lexus

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru