Porsche a produs 25.000 de exemplare Panamera în 10 luni

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 29.07.2010
Fabrica Porsche din Leipzig a scos ieri de pe banda de asamblare exemplarul Panamera cu numărul 25.000.

Esential

10 luni au trecut de la lansarea lui Porsche Panamera pe piaţă.

La zece luni de la lansarea oficială de piaţă, Porsche Panamera a ajuns deja la 25.000 de exemplare produse. Maşina care poartă acest număr a ieşit ieri pe porţile fabricii din Leipzig, aceasta fiind vedeta zilei printre muncitorii sitului de producţie german.

Exemplarul sărbătorit este un Panamera roşu care dispune de noul motor V6 de 3.6 litri şi 300 CP care va ajunge în garajul unui client din Statele Unite. "Performanţele versiunii Panamera V6, lansată recent, câştigă clienţi peste tot în lume. Chiar şi în SUA, o ţară în care preferinţele clienţilor merg înspre motoarele V8, noile unităţi impresionează prin eficienţă şi sportivitate", declară Bernhard Maier, vicepreşedintele executiv Porsche.

Porsche Panamera a fost lansat oficial în septembrie 2009 în trei versiuni: Panamera S, Panamera 4S (ambele 400 CP) şi Panamera Turbo (500 CP). În mai 2010, Porsche a adăugat în gama versiunile Panamera şi Panamera 4 (ambele cu motor V6 de 300 CP).

via | Porsche

Comentarii (1)

  • Panamere
    Hmmm ... da, SUA ..... pt mine ramane un vis !
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru