Prima imagine care dezvaluie viitorul Audi A1 de serie

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 17.12.2009
O imagine spion, surprinsa pe platoul de filmare al unei reclame, tradeaza aspectul frontal al viitorului Audi A1 de serie, model ce va debuta oficial in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Contractul de imagine semnat ieri de celebrul cantaret Justin Timberlake cu brandul Audi incepe deja sa isi arate roadele. Nemtii au vrut sa profite imediat de popularitatea starului si au pus la cale un spot publicitar pentru noul model. Pe platoul de filmare, versiunea de serie a modelului A1 a fost insa imortalizata impreuna cu Timberlake intr-o fotografie spion.

Imaginea tradeaza aspectul frontal al modelului de clasa mica, care aduce foarte mult cu cel regasit pe modele noi din Ingostadt, cum sunt A8 si A4. Partea posterioara ramane insa un mister, singura certitudine fiind prezenta luminilor LED, regasite si in corpul blocurilor optice frontale.

Debutul oficial al modelului german va avea loc in cadrul Salonului Auto de la Geneva, desfasurat in martie. Vanzarile vor fi demarate imediat dupa evenimentul elvetian, prima varianta de caroserie disponibila urmand sa fie cea cu trei usi. Vor urma si alte variante precum si o versiune electrica, despre care multe voci afirma ca va prelua indicativul A2.

via | autoblog

Comentarii (14)

  • Nice
    Interesant, pt o citadina e o alegere inspirata pt baieti. Parca arata mai masculin decat 500, Mi To sau Mini...
    16 2
  • Arata surprinzator de bine . Acuma sa mai vedem si spatele .
    11 1
  • se anunta frumos....
    12 1
  • Mini?
    Adica si Mini e de femei sau de homo? . Daca un Mini Cooper S, un John Cooper Works sau chiar un Mini Radford (cine are noroc si bani de asa ceva) e de homosexuali.... Mito, daca lor le place nu inseamna ca e strict de gay. Intr-adevar e alta forma. Fiat 500 sa nu uitam ca a fost si e un simbol printre masini.
    6 5
  • .. catre EU !
    nu cred ca era vorba de masini tunate.... si in rest, DA!
    10 1
  • ala e noul "ambasador" in fata audi-ului nu?
    7 5
  • Haha
    @Castravetele: Da, el cred ca e :)), l-am remarcat si eu da mi-era ca-mi sare lumea in cap ca spun prostii.

    @Eu
    Cred ca ai niste probleme, ca am vazut ca si la alte articole sari ca ars cand se ia cineva de grupul Fiat. N-a zis nimeni nimic, n-am zis ca sunt de gay, ba chiar din cele enumerat MiTo mi se pare cea mai interesanta. Spuneam doar ca eu ca barbat m-as simti mai bine intr-un A1 din asta....atat!
    6 2
  • frumusik masina
    nam ce zice..........
    concurent adevarat pt.Mini..........
    poate chiar peste........
    10 1
  • Opinii
    Da, tipul e Timberlake. Cat despre masina, ok.
    8 1
  • @ZZZ
    Nu am sarit. Doar am specificat. Cat despre celelalte articole, cred ca este a 5 oara cand scriu pe site, deci nu am scris eu. Cat despre partea cu probleme, as aprecia daca ai fi mai politicos in exprimari. Multumesc.

    P.S. Cooper S, Mito, 500 nu sunt "tunate" cum spui tu. Sunt masini de serie. Radford, da.
    3 2
  • gay
    o noua masina care va avea multi clienti gay din toata lumea...
    6 5
  • valentin
    a1
    mi se pare doar un POLO cu 5000 de euro mai scump , o masina de FITZE si atat
    4 7
  • audi
    pentru o masina asa ,,masculina''(cum spun unii cunoscatori) ,interesant sa fie promovata de unul ca Justin, care numai masculin nu este
    4 1
  • bmw
    PESTE MINI?........................LA CE?......................TZENU-LE..............AVEAM PRETENTI TATA
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru