Prima masina cromata din Romania este un BMW M3

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 04.06.2009
Un roman a vopsit un BMW M3 E46 intr-o nuanta speciala, care imita cromul. Acest BMW M3 este singurul vehicul din tara care a fost vopsit in aceasta nuanta.

Moda masinilor vopsite cu o nuanta cromata a ajuns, intr-un final, si in Romania. Primul vehicul care a fost vopsit cu aceasta nuanta speciala este un BMW M3 E46. Avand in vedere calitatea vopselei folosite si metoda de aplicare a acesteia, doar materialele necesare pentru vopsirea acestui vehicul au costat 8.000 euro.

Dupa ce privim rezultatul putem spune ca exclusivitatea obtinuta isi merita toti banii, iar aspectul acestui model este cu adevarat inedit. Modelul este echipat si cu un kit complet de evacuare de la Hamann. Motorul S54B32 al acestui E46 M3 a ramas inca nemodificat, acesta dezvoltand 343 CP. Acest BMW M3 este echipat cu o transmisie manuala cu sase trepte.

Proprietarul anterior al acestei masini este directorul producatorului de lacuri si vopsele "Policolor", pe cand actualul proprietar este un impatimit al masinilor si un adevarat pasionat al modelelor BMW. Prietenii ii spun DSD-ul, iar lista de modele pe care le-a detinut este cu adevarat impresionanta. Pana acum, acest tanar din Bucuresti a avut doua exemplare M3 Coupe E36 si doua M3 Cabrio, tot din generatia E36.

Via | TuningGarage | GolfuletzStudio

Comentarii (74)

  • cati bani v-a dat sa-i faceti publicitate?lui si firmei la care lucreaza?
    24 35
  • mircea
    @misu
    Cam tot atatia cat ne da fiecare marca depre care scriem stiri in fiecare zi pe Automarket.
    33 19
  • hm
    Am fi vrut niste poze "reale" nu "photoshop-ate"...
    20 19
  • marius
    nuanta...
    din poze nu pare cu nimic mai diferit decat o vopsea metalizata care a fost ceruita ff bine .. sau ma insel ? ...
    18 8
  • Hunter
    Bestiala culoarea...bine, se cam observa in poze anumite efecte, insa chiar si pe viu cred ca arata dementiala masina.
    De curios....mi se pare mie sau e un model BMW pentru piata SUA....nu de altceva, dar am observat cei doi catadiopotrii de pe lateralele spoilerului fata.
    Si inca o chestie...se vede dupa numar ca a fost masina directorului de la Policolor. KLR....de la vopselele Klar Professional :D
    7 2
  • Prealuat de pe voom.ro
    Hahaha, asta era si pe voom.ro acum cateva zile, e bine ca aveti sursa buna de inspiratie, intrati si pe forum la bmw, le-am pus eu si acolo acum
    8 9
  • @ FKL
    man nu toata lumea are timp sa umble pe toate site-urile din lume. Sunt multi care nu au timp de mai mult de un site unde spera sa gaseasca cele mai importante stiri din lumea auto
    19 1
  • @ FKL
    Te invit sa compari informatiile de pe Automarket cu informatiile de pe Voom.ro si o sa vezi cine are mai multe informatii. materialul a fost realizat cu ajutorul celor implicati in crearea acestei masini, deoarece am avut ocazia de a discuta cu acestia.

    O diferenta notabila este reprezentata de rezolutia imaginilor de pe Automarket in comparatie cu cele de pe Voom.ro.
    24 5
  • Interesant
    Frumoase pozele. Pt. "eu" : e foarte posibil ( cel mai probabil ) ca efectele sa nu fie facute cu PS ci cu un banal filtru Cokin ( si eu folosesc si rezultatul este foarte tare direct din aparat ), probabil ca au mai umblat nitel la levels au facut poza nitel mai sharp cand au convertit RAWul . Nu e nimic SF in sedinta lor doar inspiratie "ochi" lumina si camera buna.
    Revenind la subiect... masina arata chiar interesant, poate ca e cam "bling" dar per total e rezonabila ( personal prefer un negru mat cromului dar asta e altceva)
    13 5
  • hai sa facem valuri
    ca doar veni vara si tre sa facem surf , ca am vazut pozele pe vroom boom sau le-am visat aseara , chiar credeti ca intereseaza pe cineva chestiile astea , multi au zis si ma alatur si eu lor , daca nu va place automarket mars pe alt site si faceti valuri , aici vrem discutii normale despre masini si lumea auto in general , ma intreb de multe ori daca nu cumva multi se cred pe can-can sau libertatea , dragilor mei hai fugutza pe otv ca a aparut elodia si trebuie sa trimiteti sms-uri sa creste audienta , ca poate credeti ca intretinerea yacht-ului se plateste singura
    14 3
  • Poze
    In primul rand sa-i multumiti lui Golfuletz pt. pozele uimitoare care le-a reusit ... btw nici nu am auzit de voom.ro
    7 3
  • BMW
    NFS.
    Parca e BMW-ul din Need For Speed Most Wanted.
    Ma bucur ca oamenii aleg BMW.
    Sa traiti !!!
    8 6
  • Pacat de masina... jumatate nuanta inchisa, jumatate ceva mai deschisa. Daca va uitati pe lateral stanga o sa observati diferentele dintre usa si aripa spate. Probabil ca s-au terminat cei 8000 E inainte ca vopsitul sa fie finalizat. (noroc cu Photoshopu' ca iti distrage atentia cu efectele de la defecte).
    7 4
  • Bethurbazal
    opinie
    Si eu sunt de parere ca mai nimerit e un negru mat. Masina e una sport-medie, iar eu cred ca vopsele din acestea se potrivesc la clasa mare si lux. Dar fiecare isi cheltuie banii cum crede el ...
    3 4
  • :))
    e naspa
    tr. "suflata" in "haur" se se bucure fiecare cocalar, manelar ca tot au ei lanturi de 3 kgla gat de "haur"cu o cruce cat patriarhu ,in curand o sa ii vedem legati cu un lant de masina sa o poarte drept medalion/cruce
    7 7
  • Investitie nereusita
    Sincer nu inteleg de ce ar baga cineva 8000 de euro in vopsea,asta daca nu esti cumva vreun arab foarte bogat.E o chestie just to show off.se conduce mai bine?...nu,e mai puternica?...nu,e ceva de bun gust?....nu,e prea tipatoare.Iese in evidenta doar prin aspect.imi inspira persoane grase cu lanturi de 1kg de aur la gat,care vor sa fie remarcate pentru valoarea lor.nimic mai mult.Nu vreau sa fiu rau,proprietarul probabil ca a investit mult timp in ea,si e facuta asa cum a vrut dar asta e parerea mea proprie si personala.
    9 3
  • au capu
    mama ce ma enerveaza astia care una doua cum vad ceva iesit din comun, E Photoshop frate! De parca ar sti ei cu ce se mananca programul respectiv mai documentati-va mai copilasi. Vedeti ce a zis ala mai sus 2.8 ca nu tot ce e colorat e Photoshop.
    6 5
  • sus manuta
    totii ofticosii sus mainele hai sa va vad. ce aveti ma cu omu sunt banii lui daca el a vr sa dea 8000 de euro pt vopsea cromata care e problema, oricum masina arata super si vopseaua e interesanta parerea mea
    6 5
  • the M power
    super tare, imi place la nebunie. Pacat ca e foarte scumpa, as fi preferat si eu pe viitoarea masina !! si da, zica ca e din NSFMW, nota 10* de la mine !!
    3 0
  • De ce ma asteptam?
    Oare de ce ma asteptam ca tocmai un BMW sa ajunga "prima masina cromata din Ro"? Trebuie sa fii mai taran decat cel mai taran taran, ca sa-ti vopsesti masina asa... Deh, se pare ca s-a gasit cel mai mare taran din tara caruia nu-i ajunge un simplu BMW sa epateze,,, Snob idiot!
    12 10
  • renegatul
    aia nu este cromata
    este o bataie de joc, aia nu este cromata, am vazut eu o vopsea cromata, ca se oglindea totul in ea, pe masina asta abia daca se reflecta ceva din jur. ... nashpa... nu mai stricati timpul oamenilor cu stiri rasuflate.
    3 6
  • renegatul
    uite aici cromata
    sa va vad acum ce parere aveti....
    http://phj.at/Chrom/chrome_3.jpg
    4 2
  • pff
    pacat de masina.. doar un alt cocalar cu bani. iar pentru diafragma "2.8", daca tot s-o mai bagat in photoshop (ca blur-ul de miscare garantat nu-i facut din camera, fie ea chiar si D90 -da, m-am uitat in metadata-) mai mult ca sigur si filtrul e facut tot acolo. rezultatul cu cokin e vag asemanator.
    5 7
  • .....
    nu e foc vopseaua....
    0 0
  • BeMeWe
    @Cucu- Credeam ca numai eu am observat diferenta aia de nuanta :D As vrea sa vad masina asta pe sosele. Imi place foarte mult. Si inca ceva : vreau sa imi cromez si eu Cielo =))
    7 1
  • Robert
    Masina e parcata mai mereu vis-a-vis de "Depozitul de pc-uri" magheru. Are o nuanta mai mult decat speciala. E inedit pe viu.
    4 0
  • asta numai cromata nu e, si mai are si diferenta de culoare pe laterala => made in romania
    2 2
  • Usor snobish...
    Fotografiile sunt exceptionale! Felicitari fotografului. Prelucrarea e la fel, de nota 10. Masina arata foarte interesant asa lucioasa, insa gestul mi se pare usor snob.
    10 0
  • pentru unii
    @ 2.8 e adevarat ca daca dati multe detalii va crede lumea cunoscator si ia de buna ceea ce spuneti. Din filtre optice nu obtii vignetarile alea de prost gust (zic eu). In schimb din filtre din PS, da.
    Omul a zis ca s-a lucrat in PS si asa e (fie chiar si in Camera Raw cum spuneti dvs.). Dar nu conteaza asta. Inainte se lucra din solutii si nimeni nu spunea nimic. Acum ca s-au simplificat lucrurile toti ofticosii blameaza fotograful. De ce nu fac si ei la fel...?

    Dar revenind la subiect. Masina mi se pare de prost gust si creatia unui egoist pur sange. S-a gandit o secunda la ceilalti participanti in trafic cand e soare?
    Exista motive pentru care nu se produc masini cromate.
    6 7
  • Robert
    E stirbei(greseala)
    Revin, e pe stirbei, maheru e putin mai incolo :P Scuze :)

    Si tot pe stirbei la 200 m spre magheru e si un carerra 2 parcat mai mereu. Superb!
    1 1
  • Dorinel
    lkjgv
    pe google poti sa fii cine vrei copy si paste pe sait sa zica lumea ca sunt si ei cunoscatori :)))=)))))
    0 2
  • nea mester, eu te-am intrebat ceva si tu mi-ai raspuns altceva. poate nu m-am exprimat clar: cati bani v-a dat "acest tanar din Bucuresti" ca sa-i faceti reclama? cati bani v-a dat policilor ca sa ii faceti reclama mascata?cum nu vad semnul p in marginea articolului, meritati o amenda de la cna.dar imi racesc gura de pomana pentru ca asa ati invatat voi sa faceti presa
    1 10
  • mircea
    misu
    La o astfel de intrebare ar trebui sa fii fericit, in ordine, ca:

    1. intrebarea a ramas pe site
    2. ai un raspuns la ea
    3. ai un raspuns si la a doua

    Hai sa zicem ca e ultima data cand te dai interesant inutil aici. oricum, e tare rau aia cu CNA-ul. Ii suni tu sau ii sun eu?

    Bafta.
    15 4
  • frumos dar....
    Cum zicea cineva mai sus, intr-adevar masina a fost a directorului Klar Professional. Pe viu masina arata altfel decat in poze, dar diferenta de culoare se observa atat in poze cat si in realitate dar oricum este o masina care nu poate trece neobservata pe strada. Nu stiu cati dintre voi au avut ocazia sa o vada, si nu in poze. In primul rand trebuie apreciata munca depusa pentru a face asa ceva, pentru ca baietii de la Klar au muncit foarte mult si stiu asta pentru ca am lucrat acolo, dar nu stiu ce s-a intamplat de nu a iesit o culoare uniforma. Si nu mai fiti carcotasi, ca pozele sunt lucrate in photoshop, ca nu se oglindeste nimic in vopsea sau mai rau, zicea cineva mai sus ca nu este altceva decat o vopsea metalizata. Stiti cum e proverbul ala cu vulpea si strugurii? daca nu...cautati-l, si hai sa fim seriosi ca sunt multi care daca vad o asemenea masina pe strada intoarc capul.
    5 4
  • Frumos
    Este extraordinara, mai ales kit-ul de tuning, vopseaua este un kitch importat, care afara este folosita de toti negrii... dar asta este. Dupa cum spun englezii este numai Blink blink...
    3 1
  • CatalinB
    cata pareri :))
    Pozele sunt facute chiar profesionist (nu cum vedem in revistele romanesti). Da, au pus oamenii filtre, da sunt prelucrate, uitati-va si voi la top gear sa vedeti ca aia si filmeaza asa.

    Din ce vad eu e un filtru ND grad, pote si un CPL, tras RAW si "prelucrat" poate pe la culori si facut HDR. Daca nu ati inteles nimic inseamna ca va dati cu aprerea degeaba :))
    5 5
  • sunteti praf
    de la vopsea care imita pana la cromare este cale lunga...pentru voi e acelasi lucru. sunteti vraiste!
    3 5
  • tot bmw...
    cu i nu i place sa schimbe postu'
    Masina este reala o vad mai mereu pe Energeticienilor, trece aproape zilnic prin fata spalatoriei mele....si arata foarte bine pe sosea, chiar e deosebita, pacat de diferenta de nuanta care nu poate trece neobservata...in rest, multi invidiosi, rautaciosi si alte "elemente profi" aici pe site.... nu o mai asociati cu lanturi de aur de 1 kg, tigani burtosi, si cu ce nu va mai place voua..... oameni de 2 lei cu preconceptii puerile, carcotasi ce n au facut in viata lor nimic decat sa judece munca si pasiunea altora.. dar imi fac nervi degeaba, cine trebuie sa priceapa nu o sa si scoata capul din nisip....
    Pot sa mai spun ca nu deranjeaza ceilalti participanti la trafic prin reflexie....
    DSD, poti sa fi mandru de M3 ul tau, toata lumea intoarce capul cand treci.... da ce faci cu invidiosii ?!
    6 2
  • Andrei
    =))
    CGI = Computer Generated Imagery
    8 euro poate sau un Photoshop spart :)
    0 8
  • URAGANU
    necesar ?
    Chiar credeti ca era necesar un asemenea subiect ? E ca si cum ati spune "prietenul meu si-a vopsit masina in Ciocolata, vreti s-o vedeti ?"
    1 3
  • george
    Pacat de diferenta de nuanta....ar fii fost minunata
    5 0
  • pentru stimabilul si onorabilul "JE:
    Domnul meu am atacat eu solutia PS cumva? Din postul dvs. asa reiese. Altfel nu stiu ce am zis eronat acolo. Poate nu sunt un cunoscator asa de rafinat ca dvs. in arta fotografica si de aceea sa stiti ca azi o sa imi dau foc la echipament ( de amator nu ca al dvs. de profesionist ) si probabil ma voi apuca de maine sa numar oi in timpul liber. Va multumesc din suflet pentru comentariile accide ce debordeaza de inteligenta si sclipire ( nemaivazuta de mine ) si imi cer scuze ca respir acelasi aer cu dumneavoastra. Sa traiti 1000 de ani stimate domn.
    8 1
  • f5.6
    niste chibrite?
    2 8
  • Umilul f2.8
    Va multumesc !
    Vai dar nu as indrazni sa va cer nimic. Deja ma simt prost ca traiesc in aceeasi tara si inca nu va cunosc personal. Daca as putea as face postere cu domnia voastra . De fapt eu nu as putea indrazni sa va fac poze avand in vedere ca sunteti un nume mondial in domeniu si sunt sigur ca ati sti ce f. sa alegeti ca sa iasa poza numai bine. Zic asta deoarece vad ca stiti taine ascunse cum ar fi f5.6 sunt convins ca stiti si mai mult de atat. Doamne ce bucurie sa stau de vorba cu o somitate ca dumneavoastra... incredibil ce oportunitati ofera internetul. Sa nu imi spuneti ca stiti si valori ISO sau timpi de expunere ca deja mor de nervi. Fantastic un rand de aplauze pentru distinsul.
    8 1
  • distinsul :)
    I-auzi domne' stie sa faca si postere.
    Puteti sa le puneti sub echipament. Intretine focul.

    Mai puteti enumera ce mai stiti in domeniul foto, poate ma convingeti. Nu ca ar trebui, dar vad ca va straduiti.
    1 7
  • Crom...
    NU E SINGURA.Euna parcata si pe Luica, langa Cautis, tot o nuanta inchisa ca asta.....si nu e tot aia...Stire: A DOUA MASINA CROMATA DIN ROMANIA !!! Oricum e prea grava masina...veniti sa o vedeti si n-o sa va mai ca..ti pe voi dupa aia........va spun sigur.Lasati omu sa-si faca masina cum vrea el.Ca pe voi nu a venit nimeni sa va comenteze ca v-ati pus"NO FEAR" pe luneta......
    3 0
  • Bethurbazal
    opinie
    Demersul proprietarului a esuat. Nu te poti prezenta cu o masina ca a lui si sa ai nuante diferite de culoare. Pe langa faptul ca vopseaua nu da bine la o astfel de masina (am mai spus-o mai sus) nu era cazul ca AM sa ne prezinte asa ceva. Daca-si vor face o sectiune cu ASA DA si ASA NU acest exeplu ar trebui sa apara la NU.
    2 2
  • Bethurbazal
    corectare
    exemplu
    1 1
  • Real?
    Atata photoshop si retusari au fost facute pozelor, incat nu mai pare reale deloc..... Defapt, gresit zic poze, acestea sunt imagini scufundate in CS2. Pozele reale sunt sub layere si layere.
    0 9
  • Laurentiu_A
    vai de sicoala voastra
    corel si photoshop sunt doua lucruri complet diferite, de la doua firme diferite. Esti la fel de incult ca @je care cred ca e acceasi persoana cu @eu si @io .
    5 2
  • prelucrare
    prelucrare foto se numeste HDR (high dinamic range) si poate scoate efecte bestiale si dintr-o dacie 1300 cu vopseaua Renault originala pe ea... tare mi-ar fi placut sa vad o poza neprihanita... masina e stil NFS...belea oricum
    3 2
  • Marius Tuning Garage
    TuningGarage.ro
    Pozele au fost facute de Golfuletz de la TuningGarage.ro ... puteti vedea acolo pictorialul ... culoarea din poze este si cea reala ...
    5 1
  • Golfuletz
    salut
    salut nu am citit toate comenturile dar din cateva vad ca aveti o nelamurire
    deci sa o luam de la inceputu inceputului

    pozele sunt facute cu un fujifilm finepix s5pro cu un obiectiv 10-20 uw , si pt cine zicea ceva de f2.8 obiectivu suporta maxim F4.0
    pozele nu sunt trase RAW
    pozele nu sunt facute HDR
    nu a existat niciun filtru pus pe obiectiv

    va astept pe www.golfuletzstudio.com imediat ce voi face din nou site-ul puteti admira acolo sau huidui pozele pe care le fac .
    12 1
  • pt golfuletz
    Din exif reiese ca au fost facute cu un D90 (nikon) asa ca nu stiu cata dreptate ai. Tot montura nikon are si fuji dar hai sa nu le amestecam si tot din exif am vazut si diafragma de 3.5 asa ca ceva e fals in ce spui tu sau exiful e masluit. Daca nu sunt filtre nici PS ci doar un amarat de Jpeg sa inteleg ca asa au iesit pozele din aparat cu efect gradual color si vignetare? "N-ash preash crede!"
    4 1
  • golfuletz
    salut again
    nu am zis ca nu e folosit PS in fond si la urma urmei post-procesarea tine de fotografie sau nu am dreptate?

    cat despre exif crede-ma fac poze cu S5pro cu ob 10-20 nu as avea de ce sa iti zic ca fac cu altcva... am folosit si d90 dar foarte putin. nu stiu dc arata ca ar fi facute cu d90 ma rog ... asta crede-ma pe cuvant ca folosesc ce am zis mai sus
    7 0
  • blink bing
    Un gunoi , mai au curajul sa spuna ca fost a vreunui director de la fabrica de vopsele , va dati seama ce caLitate de vopsea daca a directorului e in 2 nuante , la voi o sa fie curcubeu :)).
    Cum sa dai 8000 de euro pe vopsea gri metal si care sa fie si gresita la nuante ( mai bine o faceau bleo mamaia ), sincer de la crom la buleala asta de vopsea e muuuuullllt.
    Mai bine o sabla si o dadea cu lac si era mult mai cromata , sincer am ras cu pofta .
    2 4
  • POZE REALE
    astfel de poze se pot realiza la orice masina in orice culoare. daca nu ne aratati poze reale degeaba i-ati facut reclama!!!!!!!!!!!!
    1 6
  • arres^
    fara cuvinte..........M3 E46 este o masina incredibila..........iar cromata arata "mai mult decat incredibil"
    3 2
  • Flaviu C
    343m3
    1) primul proprietar a fost american (am eu asa o banuiala :P)
    2)masina arata minunat
    3)asa ca idee...mi se pare mie sau intre usa din stanga si aripa spate tot st este diferentza de culoare?
    2 1
  • malcea
    imi place
    imi place, e o tentativa destul de reusita, sa tot vad astfel de initiative.

    da' ii lipseste capacu de la carligu de remorcare din fata :)) :(
    0 2
  • ...
    Mai degraba pare nichel nu crom. Cromul nu e asa inchis la culoare.
    0 2
  • bani de ..
    Articolul a fost "realizat" pentru ca nu mai sunt bani de tzigari la bucata iar mai nou cola se face poshta prin "redactie"...acum ceva vreme era un "articol" care "putzea" la greu a PR ieftin de Romanica al unui importator (nici macar nu mai stiu care)...insa acum s-a ajus la a se face reclama unor...personaje "colorate" de prin bucale.... ..... evo
    0 4
  • pfoai mah..
    in primul rand pt "corel" de fapt tot din metadata reiese ca sunt prelucrate in CS3 nu CS2 :)) .. si pt "Laurentiu_A" ..interesanta observatie.. chiar vreausa-ti spun ca eu sunt "io"-ul ala cu mesajul cu subiect "pff" mai pe la inceput (in care zic si acolo ceva de metadata si D90).. am mai vazut comentarii de la un anume "je", "eu" si un al "io" care nu-mi apartin =)) deci nu stiu daca nu cumva ai dreptate, si exista undeva acolo o persoana care foloseste toate aceste 3 nume, dar garantat suntem cel putin doi oameni diferiti amestecati in discutie :)
    4 1
  • degeaba
    kitsch
    3 1
  • :)
    terminati cu invidia si carcotelile... masina este frumoasa iar fotografiile foarte reusite.. sa admiram ce este frumos.oare noi de ce nu am facut asa? strugurii sunt acri-sa recunoastem cinstit
    2 0
  • prima oficiala, poate is si altii de care nu se stie
    asa arata interesanta da 8000 de euro parca e ceva cam mult
    mai eftin e sa pui folie de fibra de carbon ;)
    0 1
  • E36 . NICE.
    1 0
  • georgis
    surprinzator
    meritul DSD ului este de a achizitiona aceasta masina ,care cu siguranta va modfica ceva la ea pentru ca nu este o persoana care sa doarma prea mult ,- daca doriti o masina normala puteti achizitiona orice model de m3 de pe piata - este o masina cu care propietarul doreste sa circule pe strazile din romania de aceea nu poate avea luciul unei masini chromate total ,DSD ul nu poate fi ETICHETAT ca snob atat vreme cat el doar a cumparat aceasta masina nu a comandat o, el se ocupa cu masini si este asa cum scrie si in anunt un impatimit al bmw ului ,masina are toate 4 jantele de m3 de spate pentru a da agresivitate ,ar fi ideal daca acest anunt ar fi fost dedicat celor care au desfacut si insurubat la viata lor mai mult de 100 de suruburi de la o masina cu mana lor pentru ca superlativele la aceasta masina ar fi umbrit criticile ....si ca nota finala nu uitati ca DSD UL nu are nevoie de publicitate ...a fost locul 1 in top pe BMW SYNDIKAT.DE sectiunea bmw e36 coupe m3 cu creatia personala B 11 DSD.
    6 1
  • Anonimus
    Asta e pentru analfabeti care zic k pozele sunt in photoshop facute
    Bah inaptilor care nu stiti ce este ala tuning si nu stiti ce inseamna pasiunea pentru masini si frumosul pozele astea sunt facute de golfuletz un potograf cunoscut intre racerii din toata tara .DSD se stie cine e a fost aratat pe antena 1 se poate vedea si pe youtube iar masina aceea a fost locul unu pe www.bmwsyndykat.de, mai toti raceri il cunosc a fost in mid night racer, masina asta este 100% reala dak vreti sa va convingeti puteti veni in Salajan mai exact Ozana pentru k nu aveti masini statia de metrou se numeste 1 decembrie iar statia de tranvai Ozana si ducetiva in lukoilu de pe partea dreapta cum te duci pe a2 si intrebati de uscatu sau DSD si o sa va convingeti. Si mai intai cautati pe youtube bmw vs. RATB ;) Ciao v-am pupat fraierilor care nu stiti ce e aia fotografie,pasiune pentru masini si masina ;)
    5 1
  • FREDDY
    BMW M3
    BESTIALA MASINA
    1 0
  • eduard
    daca nu se vedea diferenta aia mare intre aripa si usa arata bine dar asa e cam vopsita prost
    0 0
  • Am si eu o intrebare? unde este facuta poza? vreau un photoshoop pt nunta cumnatei mele! pls help. thankies
    0 0
  • crs_gl
    MASINI
    HAI salut ala cu coca vb era de masini dar se pare ca mercedes si altele vai capu tau ca ai doar poze care nu vb corect mmm cumpara si tu o caruta si o sa fi mandru de tine sper sa nu mai scri pa aici sigur nu ai nici permis pup
    0 0
  • mannyleathershop
    facuta recent de noi
    http://www.youtube.com/watch?v=3sSXqrucAgs
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru