Primul pachet de tuning pentru noul Opel Meriva

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 16.03.2010
Irmscher, tunerul de casa Opel, a lansat primul pachet de accesorii pentru modelul Meriva. Mini MPV-ul vine cu o serie de modificari de ordin estetic si cu o suspensie coborata cu 30 de mm.

Prezentat pentru prima data live la Salonul Auto de la Geneva, noul Opel Meriva se bucura deja de primul kit de tuning. Desi poate parea ciudat tuningul pentru un monovolum mic, Irmscher, tunerul de casa al constructorului din Russelsheim, a gasit suficiente motive.

Aspectul exterior a devenit mai sportiv dupa ce casa germana de tuning a inlocuit grila radiatorului, a instalat un eleron pe acoperis si a pus la dispozitie un set de jante de 17, 18 si chiar 19 inch pentru modelul familist. Pachetul exterior este completat de o evacuare dubla cromata si de un kit special care coboara garda la sol cu pana la 30 de mm.

La interior, Irmscher a pregatit o tapiserie din piele, care imbraca scaunele, portierele si chiar cotiera centrala. Aceasta vine disponibila in mai multe culori si se asorteaza perfect cu insertiile din aluminiu, care se regasesc chiar si la nivelul pedalelor.

Irmscher nu a publicat momentan nici un detaliu legat de pretul pachetului sportiv si disponibilitatea sa.

via | carscoop

Comentarii (2)

  • Stelian_Opincariu
    Nu imi place deloc noua linie design de la OPEL! Multe prea multe rotunjimi, imi aminteste de telefoanele mobile Siemens! Opel parac vrea la fel ca Renault sa produca masini pt dame! Masinile mele preferate sunt de la marcile Chrysler si Dodge! American Way people!!!!!
    0 9
  • da, da, exact.... dar sigur nu
    era sa fiu de acord cu tine pana ai zis Chrysler si dodge.... nu stiu daca americanii si mai ales marcile mai sus mentionate fac atata cinste industriei auto... pe de alta parte voi cita unul dintre mecanicii celebrii care au trecut prin viata mea si care zicea "toate's proaste"
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru