Recall de 1.000.000 unitati la GM

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 01.09.2008
GM va rechema in service circa 1 milion de unitati din cauza unei avarii la sistemul de incalzire a lichidului de parbriz.

Esential

944.000 de unitati va rechema GM in service.

General Motors a anuntat efectuarea unui recall masiv care implica un numar e 944.000 de unitati. Cea mai mare parte a recall-ului este efectuat in Statele Unite, unde sunt rechemate in service 857.000 de unitati.

GM a anuntat ca rechemarea in service afecteaza 16 modele ale brandurilor Buick, Chevrolet, Cadillac, GMC, Hummer si Saturn, iar majoritatea modelelor sunt SUV-uri. Vehiculele rechemate in service sunt construite intre 2006 si 2008 si sunt afectate de o problema aparuta la instalatia de incalzire a lichidului de spalare a parbrizului.

Conform inginerilor GM exista un risc ridicat de producere a unor scurtcircuite care ar duce la deteriorarea altor sisteme electrice. Desi nu s-au semnalat incidente majore, GM a luat hotararea de a implementa o siguranta electrica pentru a asigura functionalitatea sistemului de incalzire a lichidului de parbriz.

Cele mai cunoscute modele care fac obiectul acestui recall sunt Hummer H2 si Cadillac Escalade.

Via | GM

 

Comentarii (1)

  • george
    MASINI DE DOI BANI...
    Daca "exista un risc ridicat de producere a unor scurtcircuite care ar duce la deteriorarea altor sisteme electrice" nu e o simpla vrajeala ieftina cu care se mascheaza in mod normal recall-urile pentru chestii extrem de grave atunci...e grav...O instalatie electrica gandita de un simplu inginer previne afectarea altor circuite in caz de scurtcircuit...daca era problema de supraincarcare a respectivului circuit, mai ziceam...dar asa...

    Chiar in halul asta au ajuns ca nu-si mai permit sa dea niste salarii decente nici macar celor care lucreaza in proiectare?!?! Hmmm...I can feel the end...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru