Rimac Concept _One - mai multe poze teaser

De Dragoș Băltățeanu
Publicat Sambata, 10.09.2011
Rimac, constructorul necunoscut din Croația, a dat publicității un set nou de poze teaser cu supercarul de 1088 CP pe care îl prezintă la Frankfurt.

Rimac Concept_One este un supercar electric creat de o firmă din Croația. Este un nume necunoscut pe piața auto, dar vor să își facă o intrare cu stil. Conceptul lor dezvoltă 1.088 CP și este propulsat pe patru motoare electrice, câte unul pentru fiecare roată. După o primă fotografie teaser, croații au dat azi publicității un set nou de poze teaser. Noile fotografii nu arată mașina în întregime decât acoperotă, dar putem vedea pedalele sport, o consolă centrală dintr-un interior futurist și jantele folosite. Elemente de fibră de carbon sunt vizibile în zona grilei frontale și a prizelor de aer.

Dacă designul pare suficient de atractiv rămâne de vazut cum se va descurca și partea tehnică. Rimac promite 1.088 CP și 3.800 Nm dezvoltați de cele patru motoare electrice. Acestea vor folosi drept sursă de putere un set de acumulatori de 92 kWh. Croații mai spun că va atinge suta în doar 2.8 secunde iar viteza maximă va fi limitată electronic la 308 km/h.

Și cumva autonomia va fi de 600 km! Cifrele par aproape nerealiste, așa că rămâne să așteptăm prima zi a Salonului Auto de la Frankfurt pentru lămuriri.

Via | Mothorauthority

Comentarii (2)

  • ?
    sa vedem mai erau uni cu eterniti
    2 0
  • ...
    Apoi sa vedem si pretul....
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru