Salonul Auto de la Buenos Aires, in pericol sa se anuleze in 2009

De Mircea Meșter
Publicat Duminica, 18.01.2009
Dupa Bucuresti si Tokyo, un alt eveniment din calendarul Saloanelor Auto importante e in pericol sa fie anulat.

Dupa ce editia 2009 a Salonului Auto de la Bucuresti a fost anulata iar Salonul de la Tokyo ar putea avea aceeasi soarta din cauza lipsei de participanti, un alt eveniment important din calendarul 2009 OICA (Organisation Internationale des Constructeurs d’Automobiles) ar putea sa dispara. Este vorba de Salonul Auto de la Buenos Aires, care in acest an ar fi ajuns la a sasea editie.

Salonul de la Buenos Aires este foarte probabil sa nu aiba loc in acest an din aceleasi cauze: lipsa participantilor de renume mondial, care au spus pas din cauza crizei financiare mondiale. Anuntul nu este inca oficial, insa o astfel de decizie ar fi una cu impact negativ asupra pietelor din America de Sud in conditiile in care aceasta parte a lumii este considerata, alaturi de China si Rusia, principalul motor al cresterii vanzarilor constructorilor importanti de pe Glob.

Salonul Auto de la Buenos Aires reprezinta cel mai mare eveniment de acest gen din America de Sud, precedenta editie, care avut loc in in 2007, aducand cu putin sub 500.000 de vizitatori in capitala Argentinei.

via | Argentinaautoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru