Schumacher promoveaza noul Ferrari 599 GTB HGTE

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 15.06.2009
Fostul campion mondial de Formula 1 s-a aflat zilele acestea la Fiorano, unde a participat la debutul oficial al noului pachet HGTE pe modelul Ferrari 599 GTB.

Septuplu campion mondial de Formula 1 cu Ferrari, Michael Schumacher isi arata inca o data recunostinta pentru Scuderia italiana. Germanul a raspuns invitatiei oferite cu ocazia lansarii oficiale a pachetului de performanta Handling GT Evoluzione pe modelul 599 GTB.

Astfel, cei prezenti la eveniment au avut ocazia de a-l vedea la lucru inca o data pe Schumacher, care a parcurs aproximativ 20 de tururi la volanul noului 599 GTB HGTE, pe circuitul de la Fiorano. Actiunea confirma inca o data legatura creata intre Schumacher si Calutul Cabrat de-a lungul anilor petrecuti in Formula 1.

Noul pachet Handling GT Evoluzione, oferit pe 599 GTB, presupune o suspensie noua, mult mai rigida, o garda la sol redusa, un sistem antiruliu si o alta terminatie a sistemului de evacuare. La nivel estetic, versiunea HGTE vine cu o grila frontala mai agresiva, cu jante speciale de 20 de inch din aliaj si mai multe insertii din fibra de carbon in interiorul habitaclului.

via | CarScoop

Comentarii (2)

  • NeoGalaxy
    Urmatorul post
    Primul post dupa al meu va arata cam asa: "Ferrari, o masina de doi bani". Garantez eu 500%.
    1 1
  • enoeht
    Vreau sa te contrazic :)
    Ferrari, o masina buna dar exagerat de scumpa.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru