Spionat: Noul Renault Megane, surprins in teste

De Cătălin Dinu
Publicat Vineri, 13.06.2008
Inginerii celor de la Renault desfasoara teste de strada cu urmatoarea generatie Megane, asteptata in toamna la Paris.

Urmatoarea generatie Renault Megane a fost surprinsa in teste de fotografii britanicilor de la AutoExpress. Tot jurnalistii englezi au fost cei care au prezentat in premiera imagini cu un prototip Renault Megane III in versiunea coupe complet descoperit. Daca primele poze ale noului Megane au fost facute in uzina unde se asambleaza exemplarele pilot, noile fotografii spion surprind a treia generatie a modelului francez camuflata in timp ce era testata de inginerii celor de la Renault.

De aceasta data putem observa varianta cu cinci usi a hatchback-ului acoperita cu banda de camuflaj. Se pare ca nuanta de agresivitate imprumutata de la designul noului Laguna este pastrata de constructorul francez doar pentru versiunile de top, precum cea coupe. Desi Renault a incercat sa pastreze noua generatie in mister, deja au fost prezentate publicului doua din variantele de caroserie ale noului Megane. Producatorului din Hexagon nu-i ramane decat sa ne surprinda cu stilul celorlalte versiuni de caroserie construite dupa acest model, dupa cum ne-a obisnuit.

Astfel, sunt asteptate variantele sedan, cabrio si estate, anumite surse sustinand chiar ca in gama Megane va fi introdusa o versiune crossover care va avea o caroserie mai mica in dimensiuni decat Scenic MPV  .

Viitoarea generatie Renault Megane este construita pe platforma lui Nissan Qashqai si va fi lansat in toamna la Salonul Auto de la Paris. Este de asteptat ca noul Megane sa fie un concurent serios pentru Peugeot 308, Kia Cee’d si pentru a sasea generatie a lui Volkswagen Golf, care urmeaza sa fie dezvaluita in cadrul aceluiasi eveniment automobilistic.

Via | AutoExpress

Comentarii (11)

  • :)
    ie frumusel cum pare asa camuflat :)
    0 0
  • Bogdan
    "nemtia"
    Nu prea intelegi cum arata , deoarece camufleaza exact liniile importante. Oricum asteptam varianta finala sa vedem.Si acum lasam si randul obsedatiilor de masini nemtesti sa-si spuna cuvantul , exemplu : ( este urata , este proasta , este slaba , este scumpa , sau poti cumpara un GOLF 1 inmatriculat pe Bulgaria ) si lista poate continua .....
    0 0
  • logan
    poza asta a mai fost si parca era logan nu renault
    0 0
  • alfa
    are spate de 147 si faruri de laguna.
    0 0
  • bahh
    sigur nu ati pus voi banda adeziva pe astra si a ti zis k e renault?? ;))
    0 0
  • huhhhh?!
    ce naiba..are aceleasi faruri ca si laguna?:|
    0 0
  • ce-i asa absurd sa semene pe renault?
    0 0
  • e ok
    daca era si fara benzile alea creca arata bine.Abia astept sa o vad!!!!!
    0 0
  • aoleu
    Cred ca Renault duce o mare lipsa de designeri, sau trece printr-un moment de lipsa totala de inspiratie, oricum poate in viitor ...sper...neahhh
    0 0
  • bogdan
    parere
    dintre toate seriile de masini renault... ultima generatie mi se pare cea mai lipsita de gust... in special farurile care sunt original de urate.
    0 0
  • Meglagclio
    :) va spun eu ce este: un Clio mai mare cu fata de Laguna, iar pe spate nicidecum nu vom gasi stopurile de pe prototipul aparut in poze cu cateva luni in urma.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru