Steinmetz a creat un pachet estetic pentru Opel Agila

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 30.03.2009
Tunerul german Steinmetz a anuntat pachetul sau de tuning pentru Opel Agila.

Cea de-a doua generatie a lui Opel Agila a primit atentie din partea tunerului german Steinmetz, specializat in modificarea modelelor Opel. Germanii s-au concentrat asupra aspectului exterior si interior al acestui model. Agila a primit un set de jante de 17 inci, care au un design interesant datorita combinatiei de culori realizate pe cele 15 spite ale acestora.

Jantele ST8 sunt imbracate cu anvelope de 195/40 R17, care le ajuta sa umple elegant aripile modelului german. Pentru a obtine un efect vizual deosebit, precum si o manevrabilitate imbunatatita, inginerii Steinmetz au creat un kit de suspensie care micsoreaza garda la sol a acestui model cu 30 de milimetri.

Interiorul lui Agila a primit ornamente cromate pentru elemente cum ar fi manerul schimbatorului de viteze si manerul levierului de frana. Pe langa noile ornamente cromate de la interior, Opel Agila a primit un set de patru covorase, care sunt decorate cu logo-ul Steinmetz.

Via | AutomobilesReview

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru