Supercarul Lexus LF-A va fi redenumit LF-L

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 18.08.2009
Viitorul supercar de la Lexus va debuta la cursa de 24 de ore de la Nurburgring si va fi denumit LF-L. Modelul este prima prezenta a japonezilor la aceasta cursa din ultimii 10 ani.

Lexus va schimba numele supercarului intitulat LF-A in LF-L, pentru a semnifica faptul ca dezvoltarea acestui model s-a incheiat, iar LF-L va debuta in cursa de 24 de ore de la Le Mans in 2010. Spre deosebire de presupunerile initiale, viitorul supercar de la Lexus nu va avea niciun fel de cifra in denumire, pentru a elimina speculatiile privind puterea pe care o va dezvolta sau cilindreea motorului.

Cei de la Holiday Auto au creat o diagrama cu functiile care vor beneficia de comenzi pe volan, bazat pe informatiile primite de la surse din interiorul marcii Lexus. Se pare ca transmisia secventiala a lui Lexus LF-L va beneficia de patru moduri diferite de functionare, iar soferul va avea posibilitatea de a schimba treptele de viteza prin intermediul padelelor de pe volan. Setarile lui LF-L afecteaza si modul de functionare al motorului, care poate sa opreasca doi cilindri pentru a economisi carburant.

Via | 7tune

Taguri: LF-L, Lexus, supercar

Comentarii (2)

  • ?
    "Viitorul supercar de la Lexus va debuta la cursa de 24 de ore de la Nurburgring si va fi denumit LF-L" sau " LF-L va debuta in cursa de 24 de ore de la Le Mans in 2010" ??????????????????????????????????????????????????? v-ati hotarit? eu cred ca e varianta 2.
    2 1
  • dswfedewfcdfgrt
    fvfrv
    la ring au fost anul asta cu lf-a...care a luat foc...

    poate prima prezenta la le mans din ultimii 10 ani...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru