Supertuning: un camion rusesc transformat in opera de arta

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 05.02.2009
GAZ-51, camioneta cu cea mai lunga istorie din Rusia, s-a transformat introo opera de arta in mana tunerilor de la Grande-Garage.

Camionul sovietic GAZ-51, regasit pe mai toate soselele Uniunii Sovietice si, mai apoi, ale Rusiei, poate deveni opera de arta daca cei care se ocupa de el stiu meserie. Camioneta cu cea mai indelungata istorie din industria auto ruseasca reuseste inca sa incante, chiar daca productia sa a fost incheiata acum aproape 35 de ani.

Vorbim de un proiect prin care compania ruseasca de tuning Grande-Garage a incercat sa transforme camioneta soviectica intr-un Hot Rod autentic. Utilizand "scheletul unui Cadillac Escalade EXT si "fata" lui GAZ-51, acestia au reusit sa transforme modelul intr-unul dintre cele mai curate realizari din tuningul rusesc. Comanda ii apartine, evident, unuia dintre bogatii Rusiei, care si-a dorit sa aiba un model special in garaj. Noi spunem ca a reusit.

 

Comentarii (2)

  • pick-up? era camion in toata regula
    0 0
  • Kozma Geza
    caut
    caut cabina si aripa pentru GAZ 51 .daca poate cineva ,ajuta
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru