Suspensii noi pentru ultima generatie a lui Camaro

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 06.09.2009
Inginerii KW au schimbat suspensiile modelului Chevrolet Camaro. Datorita acestei modificari, confortul in timpul mersului a fost sporit.

Capota alungita si agresiva, propulsoarele cu o capacitate cilindrica mare impreuna cu tractiunea pe puntea din spate caracterizeaza masinile sport fabricate de americani. Din aceasta categorie nu lipseste nici cea de-a cincea generatie a lui Camaro, care a fost luata in vizor de catre casele de tuning.

Era cunoscut faptul ca noul Camaro nu se descurca prea bine la capitolul confort in timpul mersului si din aceasta cauza, specialistii casei de tuning KW au hotarat sa inlocuiasca suspensiile masinii. Aparitia fenomenului de subvirare cat si lipsa preciziei directiei erau doua din problemele pe care masina le avea, insa cu noile seturi de arcuri montate de cei de la KW, aceste lucruri au fost indepartate. Setul de arcuri a fost botezat simplu Variant 3, iar specialistii cred ca este cea mai potrivita suspensie pentru masina americana.

Cei de la KW granteaza o imbunatatire a confortului in timpul rularii pe drumurile publice si totodata performante imbunatatite pe circuit. Suspensiile montate de casa de tuning pot fi ajustate de catre sofer, iar garda la sol a masinii poate fi micsorata cu pana la 40 mm pentru puntea din fata si 35 mm in cazul puntii spate. Pretul acestui pachet de suspensii este de 1.689 de Euro si garanteaza un confort sporit pe sosea.

Via | zercustoms

Comentarii (1)

  • wow
    adica asta nu va avea suspensii pe foi pe spate? ca am auzit ca e la moda pe la ei si acuma...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru