Toyota se gandeste la un frate mai mic al coupe-ului FT-86

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 11.05.2010
Pentru ca va mari pretul de pornire al coupe-ului FT-86, Toyota intentioneaza sa dezvolte in viitor si un coupe mai ieftin, cu tractiune spate.

Dupa ce au anuntat ca vor fi nevoiti sa creasca pretul coupe-ului sportiv FT-86, japonezii de la Toyota se gandesc la un frate mai mic al modelului, dezvoltat in parteneriat cu Subaru. Niponii vor un coupe de mici dimensiuni, cu un pret de pornire mai mic cu aproximativ 5000 de dolari decat cel al lui FT-86.

Modelul va masura aproximativ 3800 de mm si va putea transporta pana la doi pasageri. Configuratia sportivei ii va permite propulsorului sa transmita resursele sale puntii spate, asa cum se intampla si in cazul lui FT-86.

Sub capota coupe-ului se va afla unitatea 3SZ-VE cu patru cilindri asezati in linie si o capacitate totala de 1.5 litri. Propulsorul va fi capabil sa livreze 109 cai putere, resurse suficiente daca ne gandim ca masa totala va fi una foarte redusa.

via | road&track

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru