Tuning in stil japonez pentru BMW Seria 3

De Catalin Dinu
Publicat Marti, 02.09.2008
Wald International i-a oferit un plus de agresivitate sedanului BMW Seria 3 prin noul pachet aerodinamic.

Casa japoneza de tuning Wald International a pregatit pachetul aerodinamic E90 Sports Line pentru BMW Seria 3. Japonezii continua astfel seria modificarilor aplicate automobilelor europene, dupa prezentarea editiilor Black Bisson create pentru Mercedes C-Klasse, BMW M5 si Bentley Continental GT.

Imbunatatirile aduse lui BMW Seria 3 de catre tunerii japonezi sunt de ordin stilistic si se regasesc intr-un kit de caroserie care include: spoiler fata redesenat cu proiectoare de ceata duble, praguri laterale noi, spoiler spate restilizat, eleron incorporat in linia portbagajului si patru evacuari sport.

Designul exterior al lui Wald E90 Sports Line este completat de cel mai nou set de jante din gama japonezilor, Mahora M11C, cu dimensiunile de 19 x 8.5J pe fata si 19 x 9.5J pe spate.

Via | WorldCarFans

Comentarii (3)

  • Andrei
    Mda :)
    Nu ma pricep sa analizez eficienta aerodinamica data
    de acest kit, dar imi place cum arata :) Daca este si eficient, bravo lor. Cateve idei interesante, iar spatele arata chiar marfa :)
    0 0
  • adysito
    O bijuterie de masina
    arata foarte bine, este o masina de nota 10, au stiut japonezii ce ii trebuie la aceasta masina..superrrrrr tare BMW-ul
    0 0
  • nice..
    suuper..puteti sami spuneti de unde pot face rost de spoilere fata,spate pentru E90??k mar interesa sami fac si eu masinaasa:):X
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru