Un Ferrari 250 GT a fost premiat la Concursul de eleganta din Villa d’Este

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 27.04.2009
Un exemplar Ferrari 250 GT a primit distinctia “Cea mai buna restaurare” la editia 2009 a Concursului de Eleganta din Villa d’Este.

Concursul de Eleganta de la Viila d’Este a celebrat editia cu numarul 80 in acest an si a adus alaturi nu mai putin de 50 de automobile extraordinare, construite intre anii 1920 si 1970. Printre aceste modele se afla si un Ferrari 250 GT Coupe Pininfarina, restaurat de Ferrari Classiche.

Modelul expus la concursul de eleganta a fost prezent si la Salonul Auto de la Bruxelles in ianuarie 1956 si a fost apoi livrat la echipa Ecurie Francorchamps pentru a concura in diverse evenimente din motorsport. Ferrari-ul expus a fost restaurat complet de catre Ferrari Classiche si a fost ales de juriul concursului ca fiind Cea Mai Buna Restaurare. Totodata, modelul a iesit pe locul doi in clasa sa, in cadrul Concursului de Eleganta.

Via | Newspress

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru