Un român stabilit în Irlanda şi-a transformat maşina în taxi cu un marker şi un carton

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 07.10.2011
Imaginaţia unora dintre compatrioţi nu are limite. Un român stabilit în Irlanda şi-a transformat maşina în taxi cu un market şi un carton. Evident, a fost oprit de Poliţie şi amendat.

Există unele momente în care prea multă imaginaţie strică. Un cetăţean român stabilit în irlanda a intrat astăzi în atenţia presei din Marea Britanie după ce a fost amendat de poliţie pentru că şi-a transformat fără a avea autorizaţie maşina proprie - un Fiat Punto de generaţie veche- în taxi.

"Transformarea" nu a fost însă una extrem de inteligentă şi bine lucrată: românul - al cărui nume nu a fost dezvăluit de poliţie - a scris pur şi simplu TAXI cu un marker pe un carton şi a fixat astfel "firma" neluminoasă pe plafonul maşinii. 

Pseudo-antreprenorul român nu a avut însă timp să adune clienţi şi să strângă bani, fiind oprit de poliţia din Dublin şi amendat pentru faptul că nu deţinea documentele legale care i-ar fi permis să-şi transforme maşina în taxi. 

via | inauatonews

Comentarii (4)

  • vai vai.......
    imi pare rau sa spun da majoritatea romanilor sunt o rusine pt tara asta....
    de la crime comise in Italia la furturi pe strazi in Marea Britanie si nu numai.....
    cam acum 2 saptamani eram in vizita la soramea in Spania(barcelona) si am ramas uimit de cate 'cortorarite cu purdalai' erau la orice colt.......
    exact ca in romania.....purdalai desculti murdari cu o felie de 'pita' in mana la cersit..........
    13 3
  • din articolul preluat de voi de pe inauatonews
    "Romanians seem to be very inventive when it comes to making easy money and even if most of the time they end up stealing or eating swans.."
    8 0
  • Stelicaaaaa
    Asta e fratele lui Ztele. Si el e "producator", la fel ca fratele sau. :))
    1 4
  • Hmm.. unde nu ne facusem noi de ras?

    Aaaa da, in Irlanda. Bravo prietene !!
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru