Un teaser misterios anunţă un nou model Infiniti

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 06.08.2010
Infiniti ar putea lansa în următorii ani un model complet nou. Un teaser publicat pe site-ul oficial al japonezilor trezeşte speculaţii privind un potenţial M Coupe.

Infinii pregăteşte o avalanşă de noi modele în viitorul apropiat. O dovedesc recentele speculaţii apărute în presă şi potenţialele nume înregistrate de constructorul japonez. Dacă ieri vorbeam despre un rival pentru BMW X1, astăzi revenim cu un alt model pe care divizia de lux Nissan intenţionează să-l pună pe piaţă peste câţiva ani.

Un teaser publicat recent pe pagina de internet a diviziei din Anglia, lasă loc unor interpretări multiple. Conturul caroseriei, înclinarea parbrizului, linia posterioară asemănătoare celei de coupe şi capotă scurtă vorbesc despre un nou vehicul premium. Având în vedere evoluţia gamei constructorului asiatic, teaser-ul ar putea anticipa fie un nou model G Coupe, fie o variantă coupe a sedanului M, fie un coupe cu patru uşi, foarte la modă în segment.

Coupe-ul G37 a primit deja o serie de modificări importante în 2008, însă ar putea fi pus în evidenţă mai mult de limbajul de design al fratelui de concern Nissan 370Z.

Cu toate acestea, Infiniti a anticipat deja viitoarea generaţie a modelului, programată pentru 2011, ceea ce înseamnă că un nou facelift nu pare o variantă viabilă.

O versiune coupe a actualului sedan M este o variantă care poate fi luată în calcul, având în vedere nevoia Infiniti de a concura brandurile germane, Audi, BMW şi Mercedes, pe toate segmentele premium. În ceea ce priveşte un coupe cu patru uşi, au mai existat informaţii venind dinspre Infiniti, dar nimic nu s-a concretizat până în prezent. Un asemenea model ar urma să fie prezentat mai întâi sub formă de concept şi abia apoi în versiune de serie.

Indiferent de proiectul pe care îl pregăteşte în mare secret, designul viitoarelor Infiniti va purta cu siguranţă amprenta conceptului Essence.

via | motorauthority

Comentarii (1)

  • INFINITY
    EU SPER SA FIE UN MODEL DESTINAT CLASEI LUX,RIVAL PENTRU LEXUS LS 600 SI S 600,PENTRU CA INFINITY ESTE O MARCA DE LUX SI ARE NEVOIE CU SIGURANTA DE UN MODEL PENTRU ACESATA CLASA
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru