Update FOTO: Alpina vine la Geneva cu B6 GT3 si B7

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 05.02.2009
Tunerul german Alpina vine la Salonul Auto de la Geneva cu modelele B6 GT3 si B7.

Alpina, tunerul german specializat in modificarea modelelor BMW, vine la Salonul Auto de la Geneva cu doua modele. Acestea sunt B7 si B6 GT3. Alpina B6 GT3 este versiunea de curse a modelului B6 S, bazat la randul lui pe BMW Seria 6 E63.

Propulsorul lui Alpina B6 GT3 este un V8 de 4.4 litri care dezvolta 530 CP si 736 Nm. Performantele superioare sunt obtinute cu ajutorul unui compresor centrifugal. Inginerii Alpina au modificat sistemul de evacuare al propulsorului V8 de 4.4 litri pentru a putea mari puterea motorului fara a creste temperatura gazelor de evacuare.

Cu ajutorul acestui model, Alpina doreste sa reintre in motorsport, dupa o absenta de 20 de ani. BMW comercializeaza automobilele modificate de Alpina in propriile reprezentante, iar acestea sunt construite pe liniile de asamblare BMW. Acest fapt dovedeste increderea pe care BMW o are in compania de tuning Alpina.

Via | GlobalMotors

Comentarii (2)

  • "Cu ajutorul acestui model, Alpina doreste sa reintre in motorsport".....cam prost momentu', poate dupa inca 20?
    0 0
  • alpina
    ma gandesc ce incredere au, ca numa alpina o putut sa scoata un z4 modificat cu o putere a motorului scazuta si cu o manevrabilitate mult mai proasta decat cea stock.
    daca nu credeti, uitati-va pe youtube, reportajul ii facut de fifth gear mi se pare. noroc :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru