VIDEO: Fabrizio Giovanardi ii face reclama noului Opel Astra

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 17.06.2009
Pilotul italian Fabrizio Giovanardi se intrece cu un Volkswagen Golf VI si un Ford Focus pe circuitul britanic Millbrook la bordul prototipului noului Opel Astra.

Comentarii (11)

  • carfan
    competitie subiectiva
    pentru reclama o faceau sa ajunga si pe Luna. cred ca e vrajeala. oare ce motorizari aveau ? erau identice pret/performanta? daca era un lastun si ii faceau reclama sigur intrecea golfu, fordu si nu in ultimu rand prototipul noului astra :)
    8 1
  • farfal
    cam penala clipul
    alea probabil erau dieseluri cu suspensii ( drumuri grele ) si conduse de amatori. Nu zice nimic filmuletul asta, doar ca erau niste zgomote in cabina foarte dubioase. Ala e timpul in care a terminat turul sau timpul in care masina era deja stricata?? :))
    1 4
  • ESTE
    Parca mergea pe butuci .Reclama ieftina,de ce iti este frica de (alea) nu scapi.Dute opel.
    1 3
  • ce filmulet relevant, daca o sa imi iau astra diesel sunt sigur ca o sa il fac pe unu cu golf sau focus din cauza zgomutului creat si tre sa ii fac si cu mana sa se dea la o parte, "nu ma vezi sunt cu o astra diesel, totusi..."
    sper sa fie mult mai buna masina decat impresia pe care ne-o lasa din filmuletu asta
    3 2
  • nambar 1
    cia mai adevarata masina din lume revine si se pe vag si ford din nou.
    3 2
  • @IDS+
    Ce bou e asta ati vazut cum a scris "cea" cu i cia.Cred ca e analfabet.Vai de capu tau!!
    2 3
  • Opel
    dar pana la urma astia de la Magna au cumparat sau nu Opel???????
    0 1
  • marius
    ma intreb
    mi se pare mie sau reclama e facuta pe calculator..adik ma refer la imaginea oferita din astra cand depaseste cele 2 masini..nu stiu, e doar o parere..
    0 2
  • crisitian
    mare e gradina Ta
    Bai pentru toti astia care va place sa ananlizati filmuletu si sa va dati cu presupusu', ca e diesel, ca aia de la volan sunt amatori, ca e nu stiu cum etc etc....

    E doar o reclama si trebuie luata ca atare, puteau sa monteze filmuletu' sa se auda un motor v12 sau altceva

    Trebuie avut in vedere mesajul din spatele reclamei, care este unul foarte simplu.... normal ca nu-i duce softu' pe toti sa se gandeasca la asa ceva... si precum niste constipati in gandire incep sa analizeze fiecare amanunt.

    Numai unii redusi mental se simt atacati de o reclama.... sincer.
    4 1
  • nashpa
    asha masina asha reclama , ce sa-i ceri , e doar opel
    2 3
  • you_hooo
    ''desteptzii lui peshte"
    cred ca nu gandeatzi ca acele zgomote erau amplificate de un microfon.... sigur e doar opel... cred ca nu ai, de comentezi ca tzatza de la marginea drumului; legat de film e doar o aluzie la fapul ca masina e pregatita sa depaseasca golf si focus ... la vanzari; uuuf nu v-atzi prins ... pacat!!! daca va face figura asa cum a facut insignia atunci e de bine.... asta sa va ofticatzi!
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru