VIDEO: Liniuta intre supermasini

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 03.11.2008
Ferrari 599 GTB Fiorano, Corvette ZR1, Porsche 911 GT2 si Nissan GT-R se intrec intr-o liniuta de zile mari.

Comentarii (21)

  • Anonymus
    !!!
    Ala cu Ferrari nu cred ca stie conduce ;))
    0 0
  • bobitza
    intresting
    Recunosc ca nu imi plac masinile americane dar corvetul asta e dragut.Chiar daca a iestit primul parca tot ferrari rulz:motor 6l-620 cai aspirat pe cand corvetul motor de 6.2 si doar 650 cai in conditiile in care este supraalimentat(rusinica)si este doar cu f.putin in fata lui ferrari.
    0 0
  • ???
    asa cum tu nu stie sa vorbeste nici el nu stie sa conduce
    0 0
  • Rodallega
    Nissan GT-R
    De ce se testeaza masinile doar in drag??? in primul rand GT-Rul nu e facut pt drag....el e facut sa intre in curbe cu super viteza....nu degeaba e mai rapid decat un Bugatti pe Nurburing. Din punct de vedere tehnic este cea mai complexa din acest test...
    0 0
  • ZR1 Rules
    pe Nurburing...ZR1 face legea , cautati-l pe youtube (pt Rodallega )iar pt " bobitza " ZR1 ii de vreo trei ori mai ieftin la pret decat 599 si daca sti de un picutza mecanica motorul de pe M3 ii mai performant decat 599 luat la raportul intre cilindree/cai putere.
    0 0
  • hahahaaa
    Aceasta masina (corvette) a dovedit inca odata cat este de buna. ps: doar e un chevrolet :X:X:X
    0 0
  • tragic
    daca GT-R mai rapid ca Bugatti??? Alo baiatul? Cum a fost in pestera pana acum? S-a facut de mare kko in cursa. Si daca Nissan e facut sa intre in curbe cu mare viteza, Ferrari si Porsche pentru ce sunt??? Sa faci macaroane cu ele. ce ma distrez dimineata cand citesc comentariile astea. Pune-ti mana si cititi, documentati-va si nu dintr-o singura sursa.....ca de ex acest filmulet a fost facut clar sa fie scos Corvette-ul in evidenta. Iar la o masina nu conteaza "pure horse power" cum repeta ala in continuu. Dar in fine, fiecare cu cat il duce dovleacul :)))))
    0 0
  • Lolozaur
    Corvette
    Genialitatea din spatele Corvette este raportul performanta pret. Din grupul acela de 4 masini, corvette-ul e cam la pret de Nissan GTR. Restul sunt de cel putin 2 ori mai scumpe.

    Daca iti pui problema sa cumperi o masina extrem de puternica si performanta la un pret cat mai bun nu exista decat Corvette. Coupe, decapotabil, motor 6.2 400cp, 7.0 500cp, 6.2 compresor 630cp, incepand pe la 50.000 euro. Si pentru cine nu stia secretul din spatele pretului este un motor simplu si ieftin, cu o istorie de zeci de ani, imbunatatit in timp, pe 16 valve.

    Astept cu nerabdare pretul de desfacere la Camaro 2009 care va folosi 6.2L 400cp de pe Corvette la un pret SI MAI MIC, speram in zona 30.000-35.000 euro.
    0 0
  • HAHAHA
    ce vrajeala
    in filmuletul asta... abia merg masinile alea... ce linuta????? e doar pt show, nu e nimic pe bune in film.
    0 0
  • Drag....
    Liniunta???.....pai americani atat stiu sa faca...pune un ZR1 in serpentine....si vedem atunci cine castiga. Daca vor drag....sa i-a o masina japoneza facuta pentru drag cu 650 de cai...si pun pariu ca ZR1 ramane mult in urma.
    0 0
  • masini mult prea diferite
    in acest test s-a facut o comparatie slabuta intre 4 masini foarte diferite in privinta specificatilor si a scopului pt care au fost construite.Ferrari e un GT foarte scump si foarte luxos si acceleratia in linie dreapta nu e un criteriu dupa care ferrari alearga f mult,si de altfel nici cumparatorii de ferrari.corvette e o masina ieftina,simpla cu foarte multi cai putere...merge demential pe circuit(are al doilea timp pe Nurburing,dupa un Viper) insa daca il pui pe sosea e extrem de enervant,insa la pretul pe care il are e o alternativa buna.GT-R e o capodopera a ingineriei si costa o treime din pretul unui ferrari,are 4 locuri(deci e mult mai practic decat oricare celelalte) si e aproape la fel de bun pe circuit ca si corvette-ul.GT2 e un porche prea puternic...prefer 911 turbo.
    oricum...testul a fost facut sa iasa corvette-ul primul...sunt convins ca ferrari paote putin mai mult...uitati-va pe youtube la prezentarea ferrariului la top gear si o sa vedeti o smecherie faina despre el
    0 0
  • GTR
    prea mare diferenta de cai intre masini.oricum clar un GTR putin tunat macar la 500 si ceva de cai le sparge pe restu.halal test 573 de cai cu 600 si ceva
    0 0
  • un test bun
    Diferentza e 473 cp - 638 cp si culmea 0-100 gt-r e pe primul loc
    0 0
  • bhai fratilor, de ce nu testeaza astia si prin gropile din bucuresti??????
    0 0
  • for all
    acest corvette este o masina foarte reusita iesita din mana unor americani, chiar a surprins toata lumea si la Nurburing.

    dar nu poti testa niste masini total diferite intr-o asemenea cursa

    daca este ferrari trebuie sa castige mereu?

    trebuia sa aduca si ei alte masini, nu doar ce este comercial
    0 0
  • !!
    Mare dobitoci americanii astia
    ZR1 cred ca este singura masina americana competitiva pe un circuit , cu performante f bune pe viraje. dar oligofrenii de americani o promoveaza printr-un concurs de drag!

    O zi buna !
    0 0
  • tavione
    e asa greu?
    ba, sunteti culmea, nu exista pe site'ul asta nici un respect pentru redactori sau vizitatori, unii dintre voi intrati doar ca sa fiti impotriva altora...chiar nu puteti sa va bucurati de masini, de oricare dintre ele in adevaratul sens al cuvantului? toate sunt superbe si au ceva de spus; nu va comportati ca niste iubitori de motorsport, va comportati ca niste ciobani,,,,
    0 0
  • julian
    americanii si drag-racing
    de fiecare data cind americanii vor face un test, sa fii sigur ca acest corvette va cistiga... amintiti-va un test mai vechi in care se demonstreaza ca il depaseste in viteza pe bugatti (pentru cele 5 sec inainte sa ii explodeze motoru' :D)
    cu toate astea, asa cum cineva a scris mai sus, corvette-ul este o masina excelenta in raport calitate-rezultate-pret, vorba cuiva de la TV: "mai ai si loc sa iti pui crosele de golf in el!"
    oricum ar fi, testul asta vrea sa arate ceea ce se intrevedea deja, nissan GTR nu este o masina de liniute :))si nici macar de curse, iar daca te chinui sa faci prea multe o sa descoperi cum ramai fara cutie de viteze, asta apropo de unu' mai sus care vorbea fara sa stie ce spune...
    0 0
  • eu nu cred 1:55 si apoi nu mai cred 1.59.
    daca voi credeti ca ii adevarat ziceti.
    ce ma enerveaza codul.
    0 0
  • mai-mai
    Kestia cu "liniuta" e oricum o maaaaaaaaaaaaaaare dobitocie ! Dar comparatie asta intre masini diferita e o tampenie si mai mare !
    0 0
  • ce abureala de film
    ptr mine e clar ca acest material publicitar e facut pentru a scoate clar in evidentza troaca americanilor....iar unii,pur si simplu nu vad,ba mai mult se si cearta pe tema,ca alai mai bun,ca alai mai tare......domnilor,luati aminte la material inca odata.poate va dumiriti....Voie buna...Ma inclin.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru