VIDEO: Primul teaser al lui Toyota Etios

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 01.01.2010
Japonezii de la Toyota au lansat un teaser al noului model low-cost pe care il vor prezenta luna aceasta la Salonul Auto de la New Delhi.

Toyota a prezentat primul clip al noului Etios, un model low-cost care va debuta la Salonul Auto de la New Delhi. Desi este un low-cost, Etios nu va rivaliza deja celebrul Tata Nano, ci va indrepta armele catre Maruti Swift. Motivul pentru aceasta orientare este simplu – pretul lui Toyota Etios va fi apropiat de cel al lui Maruti Swift, iar cei de la Toyota doresc sa se concentreze asupra calitatii constructiei si sa reuseasca sa vanda cat mai multe unitati.

Toyota Etios va fi prezentat in doua versiuni de caroserie la Salonul Auto de la New Delhi. In prima faza, modelul va debuta in versiunea sedan pe piata din India, hatchback-ul urmand sa fie lansat trei luni mai tarziu. Dupa debutul de pe piata indiana, noul Etios ar putea sa fie introdus si in Rusia si in America de Sud.

Comentarii (2)

  • O FI SEDAN DAR IO N-AM VAZUT MARE BRANZA CE SA ZIC?
    1 3
  • Spy
    Cateva imagini spion:

    http://www.autoincar.com/spyshot-toyota-etios-india-at-auto-expo-2009/
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru