Viitorul Maserati Spyder va debuta in martie 2010

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 07.05.2009
Maserati va lansa viitorul Spyder in martie 2010. Oficialii companiei italiene s-au sfiit sa dezvaluie detalii despre noul lor model.

Oficialii Maserati au anuntat ca vor lansa versiunea decapotabila a lui GranTurismo pana in martie 2010. Cel mai probabil, acest model se va numi GranTurismo Spyder si va avea un acoperis din material textil. Noul model ar putea fi prezentat la Editia 2010 a Salonului Auto de la Geneva.

Noul Maserati GranTurismo Spyder va rivaliza modele precum Mercedes-Benz SL, Aston Martin Vantage Roadster, BMW M6 Cabrio si Jaguar XKR Cabrio. Pretul acestui model va fi situat in jurul valorii de 130.000 dolari.Modelul italian va fi echipat cu un motor V8 , cel mai probabil unitatea de 4.7 litri si 434 CP de pe noul GranTurismo S.

Avand in vedere ca modelul GranTurismo catareste circa 1.800 kilograme, versiunea decapotabila a acestui model s-ar putea sa aiba o masa de aproape doua tone, din cauza intariturilor structurale suplimentare. Sistemul automat de decapotare va ridica si el masa acestui model extrem de aproape de "granita" celor doua tone. Maserati GranTurismo Spyder va fi echipat cu o transmisie automata si un sistem de franare Brembo.

Via | Autoblog

Comentarii (2)

  • ddddddddddd
    dddddddd
    vreau si yo unu
    0 0
  • ok
    treceti-ma si pe mine pe lista:D
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru