Viitorul Volkswagen GT Up! va avea 110 cai putere

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 26.01.2012
Gama Up! va primi în viitorul apropiat şi o declinare sportivă, botezată GT Up!. Aceasta va primi un motor de un litru şi 110 cai putere.

Esential

8.5 secunde va fi timpul scurs între 0 şi 100 km/h la volanul lui GT Up!.
4.5 litri/100 de km va consuma în medie VW Up!

În urmă cu doar două zile, Volkswagen anunţa oficial că Up! va avea şi o versiune spotivă, botezată GT. O broşură publicată astăzi pe internet de un site de specialitate ceh pare să trădeze datele tehnice ale mezinului cu apetit dinamic.

Dacă informaţiile sunt corecte, viitorul GT Up! va fi înzestrat cu 110 cai putere şi 175 de Nm, izvorâţi dintr-un motor TSi cu trei cilindri, de un litru, practic o versiune ceva mai potentă a unităţii deja existente în gamă, asistată de o cutie manuală cu 6 trepte.

Graţie acestor resurse, GT Up! va fi capabil să accelereze de la 0 la 100 de km/h în 8.5 secunde şi să atingă o viteză maximă de 195 de km/h. Chiar şi aşa, mezinul va putea consuma doar 4.5 litri/100 de kilometri şi va putea să se înscrie în normele de poluare Euro 6.

Derivatul sportiv va avea aceleaşi dimensiuni ca ale fraţilor cu cinci sau trei uşi: 3.54 metri lungime, 1.64 metri lăţime şi 1.48 metri înălţime. Nici masa nu va fi diferităp, GT Up! urmând să cântărească tot 960 de kilograme.

La nivel estetic, viitorul GT Up! va împrumuta, cel mai probabil, aspectul conceptului cu acelaşi nume, prezentat în toamna anului trecut la Geneva.

Nu vor lipsi prizele de aer mai generoase, spoilerele redesenate, pragurile laterale, un eleron discret şi jante cu un diametru ceva mai mare. 

via | autoforum

Comentarii (13)

  • @
    Pentru mine reprezinta o adevarata bijuterie.
    25 14
  • tare!!
    chiar era necesar adevaru o versiune gt!! o sa aiba un succes enorm! oricum arata ca o cutie stransa de pe lateral...
    11 23
  • AndreiRN
    VW
    Si este produs in China?
    Doar 85%.
    12 22
  • @AndreiRN
    Doar 0%!
    19 11
  • AndreiRetard_IQ80
    Pe sistem TURBO cu jumeri
    Totzi stie ca de fapt puterea a lu VW e mai mic a decat ei zice. Deci masina asta facuta de chineji o sa aiva vanzari multi nu. Ieu vreau pentru ca sa spun ca e niste porcarii astea de la VW. Ieu stiu pentru ca socramiu e decat mecanic la srvisu lu Nea Titi deci stie ce zice, gen.Ieu nam carnet si merg cu RATBu fara bilet si fug de nash dar imi place sa ma dau in staNba ca un jmeker de ghena ce sunt.
    15 12
  • ?......ScorpyonVAG
    ScorpyonVAG (OFICIAL! 0.9TwinAir, care crapa la turatii ridicate. Este recomandat doar persoanelor in varsta, care nu trec de 2000rpm.) pe acesta il vei venera doar este DAS AUTO. ............pretene esti trecut de 50, sau esti printre acei oameni care au un sigur vis ,, pe langa femei blonde mai sunt si brunete, roscate,satene ,,,, nu te-am ofensat si sunt de (accord) cu parerea ta
    9 5
  • @AndreiRetard_IQ80
    AndreiRetard_IQ80, esti ironic sau sincer ?
    11 2
  • VW CAZAN
    e foarte jmecher nu va mai luati de el mai necunoscatorilor .E CEL MAI FRUMOS CARUCIOR DE BUTELII EVER...LIKE LIKE LIKE ! SI CEL MAI IMPORTANT :ARE STEMA ACEEA CARE INSEAMNA DUMNEZEUL VANZATORULUI DE CARTOFI SI VARZA PE TARABE CHIAR SI PE VREMEA ASTA =)))) ASTIA CU MASINA POPOULUI - NU VA DATI SEAMA CA SUNTETI PENIBILI ? DUCEAVA-TI DUPA BASESCU DE TARANEI !
    11 15
  • eu zic ca era gt adevarat daca avea 3 roti!
    11 14
  • superb
    are performante interesante. usurel, micut...bv vw
    12 5
  • bai frate astia de la vw nu mai au nici o rusine . ce inseamna cotineata asta ?
    3 14
  • bai frate cu dacia ta o sa iti fie rusine cand cotineata asta te va da la o parte sa treaca ea, iar bate-ti campii
    7 3
  • Sunteti amuzanti, stiati?
    PS: o masina foarte tare. Nu foarte scumpa, de calitate ok (acum aruncati cu rosii) si cu care nu e doar o simpla masina de clasa mini.
    15 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru