Volkswagen Cross Coupe TDI Plug-In Hybrid vine la Geneva

De Dragoș Băltățeanu
Publicat Duminica, 04.03.2012
Volkswagen aduce la Salonul Auto de la Geneva o versiune îmbunătățită a conceptului Cross Coupe pe care l-a prezentat inițial la Salonul de la Tokyo.

Volkswagen va aduce la Salonul Auto de la Geneva conceptul Cross Coupe pe care l-a prezentat inițial în toamna anului trecut la Salonul Auto de la Tokyo. Versiunea pe care VW o prezintă la Geneva este o nouă versiune cu un propulsor foarte economic. 

Noul concept VW Cross Coupe TDI Plug-In primește un motor turbodiesel cu injecție directă ce lucrează în tandem cu două motoare electrice. Consumul anunțat este de 1.8 litri/ 100 km și emisii de CO2 de 46 g/km.

Puterea nu a fost sacrificată pentru aceste cifre. Cele trei motoare dezvoltă o puterene combinată de 306 CP și poate atinge o viteză de top de 220 km/oră. Greutatea acestui concept ce previzionează un viitor model SUV VW este de 1.858 kg. Volkswagen nu a dat mai multe detalii despre noul concept ce va fi prezentat oficial mâine seară.

Via | VW

Comentarii (2)

  • Anonim
    Daca va arata asa in realitate o vreau!
    9 1
  • 1.8 litri/ 100 km și emisii de CO2 de 46 g/km.
    omg 1.8 litri/ 100 km și emisii de CO2 de 46 g/km.
    o iau 200% pacat ca e concept.. astea rar vad lumina zilei...
    :(
    8 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru