Volkswagen Golf Cabrio vine in 2011

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 11.05.2009
Volkswagen va lansa o versiune Cabrio a modelului Golf VI in anul 2011. Noul model este primul Golf Cabrio din ultimii 10 ani si vine cu o noua motorizare TSI.

Volkswagen va lansa Golf VI Cabrio in decursul anului 2011. Pentru a se diferentia de VW Eos, Golf Cabrio nu va fi disponibil cu acoperis de tip hard top, urmand sa dispuna de un soft-top care va putea fi pliat complet in doar 12 secunde.

Noul model va fi mai ieftin decat Eos si ar putea sa atraga un public mai larg. Solutiile tehnice folosite vor fi imprumutate atat de la noul Polo, cat si de la Audi A3 Cabrio. Inginerii din Wolfsburg vor implementa si un propulsor TSI de 1.2 litri, acesta urmand sa ofere perfomante comparabile cu o unitate aspirata de 1.6 litri la un consum de carburant mai redus.

Noul model Cabrio bazat pe Golf apare la zece ani de la incheierea productiei lui Golf III Cabrio. Volkswagen Golf III Cabrio a fost disponibil doar cu un acoperis din panza si a primit un facelift spre sfarsitul productiei, acesta transformandu-i aspectul in cel al unui Golf IV. Volkswagen Golf IV nu a avut o versiune cabrio, Volkswagen Eos fiind introdus ca model de sine statator in timpul productiei lui Golf V.

Via | 4wheelsnews

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru