A trisat Nissan la recordul GT-R de la Nurburgring?

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 07.05.2008
Jurnalistii straini sustin ca Nissan a pacalit presa cand a anuntat recordul unui GT-R de serie la Nurburgring.

Esential

7:29 este timpul realizat de Nissan GT-R pe Nordschleife.

Dupa ce Nissan s-a laudat in toata lumea printr-un comunicat de presa ca a ajuns, printr-un GT-R de serie, in Top 10 al timpilor all-time pe Nurburgring, presa auto internationala a demascat astazi un posibil "blat" al japonezilor.

Astfel, desi acestia afirmasera ca exemplarul care a facut un tur pe circuitul Nordschleife in 7:29 este unul de serie, fara niciun artificiu aerodinamic, se pare ca modelul utilizat facea parte din gama pe care Nissan o pregateste pentru Statele Unite si Europa. Desi nu pare o schimbare spectaculoasa, versiunea europeana a lui Nissan GT-R dispune de cateva schimbari tehnice care imbunatatesc trenul de rulare, suspensiile, diferentialul spate si directia.

Japonezii au evitat orice declaratie in acest sens.

via | Pistonheads

Taguri: GT-R, Nissan

Comentarii (4)

  • ramdac
    invidie
    asa si?....mashinile din lotul pt Europa si SUA nu sunt tot de serie?..adik ii intzeleg pe astia din "presa internationala" k nu le convina sa existe mashini care sa fie in top 10 la un pretz mic pe langa restul concurentzilor. BV Nissan....ii o mashina grozava. numai bine.
    0 0
  • AndreiRN
    Oftica Europeana
    Incepe sa se vada deja oftica europeana la acest capitol.
    0 0
  • Maka...
    "Niste tarani..."
    Mancatorii de carnati cu bere au aceleasi apucaturi ca pe vremea lui Hitler. Nu sunt capabili cu toata civilizatia lor sa accepte ca nu poti sa fie la conducere ihn mod absolut si pentru totdeauna.Sper ca vor pati ca belicosul de mai sus si ca vom avea ocazia sa descoperim si apreciem si geniul altora."Niste tarani..."
    0 0
  • mai-mai
    Vorba lui Maka....Dar sa stii ca civilizatia lor e mai mult impusa.......comunisti adevarati !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru