ABT a dezvelit un Volkswagen Golf R de 310 CP la Geneva

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 04.03.2010
Tunerii de la ABT Sportsline, specializati in modificarea modelelor din Grupul VAG, au dezvaluit un Volkswagen Golf R de 310 CP la Salonul Auto de la Geneva.

Tunerii de la ABT au dezvaluit pachetul lor pentru Volkswagen Golf R la Salonul Auto de la Geneva. Cea mai performanta versiune a compactei din Wolfsburg dezvolta 310 CP in versiunea ABT si poate sa accelereze de la 0 la 100 km/h in doar 5.2 secunde. Viteza maxima a acestui model urca si ea la 261 km/h. Versiunea standard a lui Golf R accelereaza de la 0 la 100 km/h in 5.7 secunde.

Din punct de vedere estetic, cei de la ABT au adaptat pachetul pentru GTI la formele lui Golf R. Pachetul estetic include un nou spoiler fata, o buza inferioara pentru bara de protectie fata, un set de LED-uri de pozitie si mai multe seturi de jante. Cei de la ABT ofera jantele BR si CR pe dimensiunile de 18 si 19 inch pentru noul Volkswagen Golf R.

"Aceasta compacta este foarte distractiva, indeosebi pe viraje. Volkswagen i-a oferit lui Golf dinamism inca din leagan, asa ca modelul defineste sportivitatea in clasa sa. Golf R este campionul in ceea ce priveste Golf-urile rapide", a declarat Hans-Juergen ABT despre Volkswagen Golf R.

Via | Leblogauto

Comentarii (3)

  • vasile
    Cel mai frumos HOT HATCH!!
    5 4
  • Ford
    Acum este comparabil cu Focusul RS. Ramane de vazut daca pune puterea jos la fel de bine.
    2 3
  • Focus RS e deja 2.5 turbo iar Golfu R 2.0 turbo dar nu e problema ...eu zic ca Golfu o sa ai dea grav
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru