Aston Martin AM310 - un nou teaser video

De Dragoș Băltățeanu
Publicat Sambata, 16.06.2012
Aston Martin ne prezintă un nou teaser video pentru proiectul AM310. Acest model va deveni viitorul model de serie Aston Martin Vanquish înlocuind actualele DB9 și DBS.

Aston Martin a prezentat un nou teaser video dedicat proiectului AM310. Acest automobil a fost prezentat la Concorso d'Eleganza Villa d'Este la categoria Concept Car.

Aston Martin AM310 va deveni probabil viitorul model de stradă Vanquish. Va fi un propulsat de un motor V12 și va înlocui atât modelul Aston Martin DB9 cât și DBS. Motorul V12 de 6.0 litri a fost modificat pentru a produce 573 CP, cu 97 mai mulți față de motorul actualului DB9 și cu 63 mai mulți decât propuslorul modelului DBS. AM310 va fi mai ușor ca modelul pe care îl înlocuiește, multe elemente de caroserie fiind fabricate din fibră de carbon.

Comentarii (5)

  • cand stau si ma gandesc la englezii astia ca vezi multe masini tip clasice mai ales la taxi si dricuri tot clasice,care le fabrica inca.....dar cand ma uit la capatul celalalt al constructilor auto nu poti vedea decat marci mari auto in toata lumea,care la oricare i-ar face placere sa aiba un asemenea model fie aston martin,bentley,de rolls royce nu mai vb mai bine ma abtin!!!
    2 3
  • chuck norris
    bate fraierari 458,asta are cel putin interiorul mult mai bun
    3 2
  • Eu cred ca @chuck norris este de fapt @edi80. De fapt sunt 90% sigur de asta.
    0 3
  • chuck norris
    @fff de ce crezi asa?eu sunt fan bmw el nu e
    2 1
  • @cn... pe cine incerci sa prostesti? Te prefaci fan BMW &co te exprimi ca un urangutan, poate poate o sa creada lumea ca asa sunt toti fanii marcii. O incercare penibila si copilareasca. Si @edi nu e prima data cand faci asta.
    0 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru