AVUS Performance a creat un kit pentru Mercedes C 63 AMG

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 08.05.2009
Tunerul german AVUS a creat un program de tuning pentru Mercedes-Benz C 63 AMG.

Dupa ce a creat kit-uri de tuning pentru Audi RS6 si A5, tunerii de la Avus Performance au prezentat noul lor pachet pentru Mercedes-Benz C 63 AMG. Kit-ul include o suspensie noua, cateva modificari estetice si un sistem de evacuare sport.

Motorul V8 al lui Mercedes C 63 AMG a fost modificat astfel incat sa ofere 585 CP si un cuplu motor de 600 Nm. Aceste cifre ii permit lui C 63 AMG sa atinga o viteza maxima de 320 km/h. Pentru a putea incetini eficint acest model, tunerii au adaugat un kit de frane imbunatatite, ce contine discuri de frana de 380 milimetri si etrieri cu opt pistonase.

Modificarile estetice au avut loc la nivelul grilei fata si al plafonului, acestea fiind vopsite in negru, pe cand capacele oglinzilor au fost si ele schimbate cu unele negre. Modelul a primit un set de jante AMG de 19 inch, un set de jante de 20 inch fiind disponibil optional. Interiorul lui Mercedes C 63 AMG a ramas insa neschimbat.

Via | Carscoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru