Brillant Van: un Mercedes Sprinter cu iz de Maybach

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 27.03.2011
Americanii de la Brillant Transportation au făcut dintr-un Mercedes-Benz Sprinter o adevărată limuzină. Denumită Brillant Van, modelul americanilor este capabil să stârnească atât admiraţia, cât şi gelozia proprietarilor de maşini scumpe.

Mercedes-Benz Sprinter reprezintă micorbuzul ideal pentru mulţi, dar când îţi doreşti ca acesta să îndeplinească şi sarcinile unei limuzine veritabile atunci trebuie să stai de vorbă cu cei de la Brillant Transportation. Compania americană în fruntea căruia se află Richard Fertig pune la disponziţia clienţilor cu dare de mână "limuzina" Brillant Van.

Brillant Van îşi întâmpină clienţii cu un interior luxos şi extravagant, care ar face gelos orice proprietar de Maybach, Bentley sau Rolls-Royce. Compania de peste Ocean a montat în locul rândurilor de scaune patru fotolii şi o banchetă îmbrăcate în piele de cea mai bună calitate.

De asemenea, Brillant Van dispune de un sistem audio cu opt difuzoare, două televizoare cu ecran plat de 32 de inch conectate la Direct TV şi căşti wireless. Mai mult decât atât, americanii s-au gândit şi la accesul la internet, motiv pentru care, maşina acestora este echipată cu WiFi. Din toată această ecuaţie nu putea lipsi o imprimantă color şi telefoane cu tehnologie hands-free.

Via | Carscoop

Comentarii (8)

  • Suspensie...
    Iar daca suspensiile sunt cele standard, bei sampania doar la doza...
    13 22
  • @GT-R
    Chiar iti pui problema asta?
    Crezi ca au acordat atata atentie interiorului iar suspensiile le'au lasat uitarii??

    cum poti sa'ti pui o asa intrebare?....:))
    26 5
  • sgsdg
    tot depinde de resoarele care sunt aplicate adic o preche sau 2 ,moi sau pn greutati mari....si e firesc in calcol sa pus ca asta nu e pn carat sci ,materiale de const
    4 16
  • andrei
    aod
    deja am a 3 generatie de sprinter ,si va zic sincer astea sunt niste masini de lauda,singurul lor neajuns este usile spate care din cauza drumurilor proaste dupa 4-6 ani fac zgomot,ce tine motor ,pur si simplu n-am cuvinte ,e gindit cu cap...
    19 3
  • Alex Radoi
    @asdd
    Te-ai scremut mult? :)))
    17 1
  • @asdd
    Da o cautare pe google: gramatica limbii romane clasa a II-a, si posteaza dupa ce te pui putin la punct...
    2 0
  • pisti57
    Viano - Brabus ;)
    Ma gandesc daca ar fi ceva de carcotat:P
    O alta alegere ar fi Viano, de la Brabus(dupa parerea mea, "mai" ideala); singurul "neajuns", fiind probabil spatiul putin mai limitat(in special inaltimea), insa finisajul mi se pare mai ceva la Brabus;)
    http://www.autobook.ro/stiri/brabus-ibusiness-3d-mercedes-viano/poza-20.html
    La urma urmei, fie ce-o fi, dar sa descinda din Merceres :D
    4 0
  • ion creion
    Maybach
    Sa ma iertati. Nu e urat deloc interiorul. Insa trebuie sa recunoastem ca se putea mai bine.
    Eu asteptam mai mult de la fotografiile cu interiorul. Mi se pare irelevant sa vad poze ale masinii plimbandu-se pe Wall Street sau Broadway... Nu la o astfel de stire.
    Pana la Maybach - zic eu - americanii mai au de muncit cu acest Sprinter. Am vazut si la „pimp my ride” masini mai bine „dotate” in interior decat asta. Poate ca si Brabus s-ar fi descurcat mai frumos..
    Oricum, era fain sa vedem niscai fotografii in care sa fie utilizate toate echipamentele din interior, nu doar TV-ul. Mi s-a parut la un anumit moment ca exista si mese pliante sau ceva de genul acesta. Oricum, tot respectul pentru Sprinter. Cum spunea cineva inaintea mea, e o masina bine gandita si fiabila.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru