Cel mai bun an din istoria Dacia

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 07.01.2008
Vanzarile companiei romanesti au ajuns la peste 230.000 de unitati in anul 2007.

Esential

367.745 de Logan-uri au fost vandute in intreaga lume in 2007.

Vanzarile totale ale companiei Dacia au crescut in 2007 cu 17,4%, la 230.473 de unitati, de la 196.378 de unitati in urma cu un an, anunta Mediafax.

Evolutia vanzarilor a fost sustinuta de de modelul Logan, care a fost vandut in 367.745 de unitati la nivel global, cu 48% mai mult decat in 2006, atat sub marca Dacia cat si sub brand Renault.

Numarul de masini comercializate de Dacia a urcat cu 17,7%, la 217.130 de unitati, in timp ce vanzarile de vehicule comerciale usoare au crescut cu 12,6%, la 13.343 de unitati.

In luna decembrie, vanzarile totale ale Dacia au crescut cu 40,9%, la 22.688 de unitati, de la 16.107 unitati in aceeasi perioada a anului trecut.

Taguri: Dacia, Logan, Renault

Comentarii (3)

  • loganelu
    Foarte bine domnule,ma bucura tare mult de acest lucru!
    In noul an ii doresc Loganelului la si mai multe vanzari, cat si ceva proiecte noi si interesante din partea Dacia! Bafta tuturor!
    0 0
  • Jaga-jaga
    Sicriu romanesc cu interfata europeana
    Ma frate, te apuca groaza numai cand vezi cum arata! Shi daca esti si un pic inteligent te duci la situl automarket in pagina de anunturi si vezi cati shi-au luat teapa numita logan shi vor sa scape de ea. Am citit un anunt:,,fabricatie: 2006 Capacitate: 1390cmc Putere: 65CP Carburant: Benzina servo frana, proiectoare, inch.centralizata, cd player,'' . Deci e clar. E full-option. Are shi roti. Normal daca are servo-frana. Ca e optional sa aiba un logan servofrana ca la vale mai bagi picioru-n asfalt prin rugina shi te opresti mai eficient. Asa ...mai departe...are enorma performantza de a scoate 65 de cai putere dintr-o capacitate cilindrica de 1.4l. Ce imbecili si nemtii astia de la mercedes ca nu au furat patentul. Si cum se mai chinuie ei saracii cu motoarele lor. Am auzit o stire cum ca cei de la mercedes au creat un motor care la 1.3l dezvolta 180 cai putere shi are un consum mediu de 5-6%. Dar tre sa fim mandri ca strazile noastre sunt pline de loganuri care au putere cat doua motoscutere mai slabute. PROSTI...DA MULTI!!!
    0 0
  • Kondoru,
    Programul rabla
    Sa stiti ca nu aveti dreptate . Loganul e masina. Dar doar pentru o foarte scurta perioada de timp. Se strica foarte repede, nu indeplineste nici un standard de siguranta, are un motor vechi(renault) care consuma bine,de tabla ce ar mai fi de spus?-incercati si o veti indoi cu degetul plus ca in doi trei ani apar pete de rugina. Cei de la dacia au o strategie de piata foarte bine pusa la punct. Iti vand rabla la un pret ,,MIC'' pentru ca sunt constienti ca-si scot parleala din piese de schimb! Pentru cei care vor sa faca imensa prostie sa-si ia logan am un sfat:MERGETI LA CEL MAI APROPIAT SERVICE AUTO SI INTREBATI CAT VA COSTA INTRETINEREA LUI IN COMPARATIE CU ALTE MASINI ADEVARATE! VETI RAMANEA UIMITI! VETI AFLA CU STUPOARE CA UN FAR DE PASSAT E MAI IEFTIN, CA AI DA MAI PUTIN PE UN SCUT DE MERCEDES DECAT PE UNUL DE LOGAN.....ASA CA CUMPANITI BINE INAINTE DE A CHIELTUI BANII AIUREA, SAU MAI BINE INTREBATI UN SPECIALIST!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru