Chevrolet va dezvalui conceptul Orlando la Paris

De Catalin Dinu
Publicat Marti, 09.09.2008
Noul concept Chevrolet Orlando este un MPV cu 7 locuri care poate fi transformat, de asemenea, in van sau break.

Esential

150 CP dezvolta motorizarea turbo-diesel de 2.0 litri care echipeaza conceptul Chevrolet Orlando.
320 Nm este cuplul maxim disponibil pe conceptul Chevrolet Orlando.

Chevrolet a pregatit conceptul Orlando in vederea prezentarii in premiera mondiala la Salonul Auto de la Paris. Noul concept al producatorului american este realizat intr-o versiune care nu pare a necesita prea multe modificari pentru a intra in productia de serie. Chevrolet Orlando acopera segmentul MPV-urilor, fiind un vehicul familial care poate transporta pana la sapte pasageri.

Noul concept Chevrolet reaminteste de Sequel, un concept crossover/SUV prezentat in 2005, dar care dispunea de un gabarit mai mare. Astfel, Chevrolet Orlando este construit pe platforma pe noului sedan compact Cruze, avand un ampatament de 2760 mm. Acest lucru a permis crearea unui spatiu interior suficient de mare pentru amplasarea a trei randuri de scaune confortabile pentru toti ocupantii, conform constructorului american.

Motorizarea conceptului Chevrolet Orlando va fi asigurata de unitatea turbo-diesel de 2.0 litri si de ultima generatie, care poate dezvolta 150 CP si un cuplu maxim de 320 Nm. Cuplul sporit transmis catre rotile motoare va permite transportarea unei mase suficient de mare care poate fi incarcata in spatiul generat prin rabatarea rapida a scaunelor.

Spatiul generos al cabinei recomanda conceptul Orlando si ca un van sau un utilitar sportiv. Daca noul concept se va concretiza printr-un model de serie acesta ar completa gama producatorului american la nivel global, acoperind astfel un segment inca neexploatat.

Via | WorldCarFans

Comentarii (1)

  • valy GM
    orlando
    Orlando adika zafira bv gm urmeaza reteta de succes a celor de la VW!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru