Chrysler cheamă în service 35.000 de exemplare Caliber şi Compass

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 05.06.2010
35.000 de exemplare Dodge Caliber şi Jeep Compass vor fi rechemate în service-urile din SUA din cauza unei probleme apărute la pedala de acceleraţie.

Esential

25.000 de modele Dodge Caliber şi Jeep Compass vor fi rechemate în service

Chrysler face un recall de 35.000 de modele Dodge Caliber şi Jeep Compass din cauza unei probleme la pedala de acceleraţie. Maşinile afectate de această rechemare în service sunt produse în 2007. Pedala de acceleraţie este produsă de firma CTS Corp, acceaşi companie care a furnizat pedalele pentru constructorul japonez Toyota.

Patru persoane au depus plângere la NHTSA (National Highway Traffic Safety Administration), spunând că au găsit cuzineţi de la pedala de acceleraţie pe covoraşul şoferului. Cuzineţii sunt utilizaţi pentru reducerea forţei de frecare, iar fără aceştia braţul pedalei este încetinit în momentul cursei de revenire.

Oficialii Chrysler au declarat că vor înlocui întreg ansamblul pedalei de acceleraţie începând cu această lună, iar costurile reparaţiei vor fi suportate de companie.

Via | ConsumerReports

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru