Chrysler prezintă 300 S Concept, derivatul sportiv al navei amiral

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 30.03.2011
Chrysler a dezvăluit versiunea concept 300 S a navei amiral, echipată cu un look ceva mai atrăgător şi mai multe modificări mecanice. Versiunea S se va regăsi şi pe Lancia Thema.

Aşa cum vă anunţam în urmă cu mai bine de o săptămână, cel mai puternic Chrysler 300C va renunţa la indicativul tradiţional SRT8 în favoarea unuia simplificat, şi anume "S".

Confirmarea oficială a venit astăzi, când producătorul american a publicat o serie de imagini oficiale ale noului 300 Concept S. După cum o spune şi numele, modelul este doar o versiune concept, care ar putea prinde viaţă în anii următori, dacă publicul se arată dornic de o asemena extensie a gamei.

Imaginile, publicate pe contul de Facebook al constructorului american au fost imortalizate în cadrul evenimentului LX Spring Festival, desfăşurat în California, luând astfel prin surprindere mass-media care se aştepta să vadă conceptul cel mai devreme la Salonul Auto de la New York.

Chrysler 300 S Concept a fost supus unui proces discret de restilizare, pentru a dobândi un aspect ceva mai sportiv. Grila a fost înlocuită, bosajele au crescut, blocurile optice au fost uşor retuşate, prizele de aer s-au mărit, iar jantele standard au fost înlocuite cu unele din aliaj.

Chrysler nu a oferit detalii despre modificările mecanice, dar sub caroserie se vor ascunde cu siguranţă un tren de rulare modificat, cu suspensii mai rigide şi frâne îmbunătăţite. Graţie alianţei Fiat-Chrysler, modificările regăsite pe conceptul 300 S îşi vor face loc şi pe fratele său de dincoace de Ocean, Lancia Thema.

via | autoblog

Comentarii (6)

  • gangsta' car
    Superb!!!!!! O masina impunatoare.
    18 4
  • daniel
    tuning
    de parca ar fi fost preparata de o casa de tuning.. oricum a iesit bine!
    14 1
  • 300s
    E unul dintre cele mai frumoase sedanuri de pe piata. O masina cu personalitate..
    16 2
  • Frumoasa pe dreq'...
    SIngurele elemente frumoase sunt...picioarele tipei...
    9 13
  • @GT-R
    Viseaza in continuare la picioarele tipei. Masina chiar arata bine.
    14 1
  • kumite
    ...........
    Ca sa ai bafta de asemenea picioare,mai intai trebuie sa cumperi masina.Nu mai zic nimic,pt.ca o sa vina paranoicul sa ne explice ce si cum.Noi nu intelegem nimic,el intelege.
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru