Dacia a lansat Sandero pe piata din Maroc

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 03.06.2009
Dacia a anuntat oficial ca incepand cu 18 iunie va incepe comercializarea modelului Sandero pe piata din Maroc, unde vinde deja Logan si Logan MCV.

Incepand cu jumatatea lunii iunie, Dacia va lansa oficial pe piata din Maroc modelul Sandero. Hatchback-ul deja popular la noi in tara, se va alatura gamei Dacia de pe piata marocana, care cuprinde in acest moment doar modelele Logan si Logan MCV. Sandero va beneficia de aceeasi gama de motorizari diesel si benzina si se va bucura de o garantie extinsa, de trei ani sau 100.000 de kilometri.

Odata cu lansarea modelului romanesc pe piata africana, Renault inaugureaza si productia lui Sandero la uzina Somaca din Casablanca. Astfel, amplasamentul marocan al constructorului francez isi aduce aportul sau la politica de expansiune a grupului Renault-Nissan, care a inaugurat uzine in Curitiba (Brazilia), Sofasa (Columbia), Rosslyn (Africa de Sud) si Mioveni (Romania).

Dacia se bucura de o popularitate in crestere pe piata din Maroc unde inregistreaza o cota de 16% pe segmentul vehiculelor de pasageri. Astfel, brandul romanesc este al doilea ca popularitate in Maroc dupa Renault.

via | Renault

Comentarii (5)

  • Marian
    Eu nu intelg
    Adica cum Dacia e pe locul 2 dupa Renault. Din cate inteleg eu Sandero asta se face la ei in tara. Ce iese pe poarta fabricii cu numele de Dacia????
    Si cand socoteati mai zilele trecute ca s-au produs 1 440 000 Logan alea erau doar la Mioveni sau din toata lumea? De ce un Logan produs in Mexic sau in Africa de Sud sa se numere la Dacia? Au vreo piesa facuta la noi si asamblata in fabricile de acolo?
    0 0
  • Cu un pret competitiv si un marketing bun.........
    1 440 000 de modele Dacia vandute pana acuma, peste tot in lume ( ma rog , in tarile in care se comercializeaza modelul).
    Pai nu sunt tot masini DAcia si alea produse in alte uzine ? Daca se comercializeaza sub denumirea Dacia, sunt puse la adunare :).
    Sper sa aiba succes Dacia in tarile din zona aia , dar am impresia ca in Brazilia se comercializeaza sub denumirea Renault Sandero.
    Locul 2 la vanzari dupa marca Renault, Renault care vinde Clio, Symbol, si alte modele... dupa ei , sunt cei de la Dacia cu modelul Sandero.
    Bv Dacia, sau bv Renault pt noile piete de desfacere pt marca Dacia :).
    Bafta mare 2all.
    1 0
  • Marian
    Eu tot nu m-am prins de ce zici tu pe acolo? Din cate stiam eu doar prin europa se vind sub numele dacia. Loganul la inceput parca se vindea tot ca si Renault, de cand cu sigla noua se vinde ca si Dacia. Deci de ce se numara cele facute in Iran de ex la Dacia? Ca sigur nu se vinde sub numele asta acolo. Doar pt ca ii zice tot logan?
    0 0
  • Dacia
    Dacia produce piese pentru Logan si Sandero la fabrica sa din Mioveni si le expediaza catre fabricile grupului Renault din intreaga lume. Printre acestea se numara si fabricile din Iran si Maroc.

    Acolo, piesele fabricate in Romania sunt asamblate, si automobilele create sunt vandute sub numele Dacia.
    0 0
  • din maroc
    Loganurile din maroc.... sunt doar asamblate ...in Cassablanca. Vor deschide cea mai mare fabrica dacia tot in Maroc peste cativa ani, si vor produce toate piesele aici.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru