Dacia a produs 100.000 exemplare Sandero

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 13.05.2009
Fabrica Dacia din Mioveni a atins un hotar de productie al modelului Sandero. Angajatii Dacia sarbatoresc astazi productia automobilului Sandero cu numarul 100.000.

Esential

610 unitati Sandero sunt produse in fiecare zi la fabrica Dacia din Mioveni.

Uzina Dacia din Mioveni a sarbatorit astazi fabricarea autoturismului Sandero cu numarul 100.000. Modelul aniversar va fi vandut pe piata din Romania si a fost colantat special cu numarul "100.000".

Dacia a lansat modelul Sandero in iunie 2008 si il comercializeaza in prezent in 38 de tari. Recent, uzina din Mioveni a marit cadenta de productie la 610 unitati Sandero pe zi, pentru a raspunde cererii exprimate ferm pentru acest model. Modelul Sandero este disponibil cu trei motorizari pe benzina si doua motorizari diesel, in functie de pietele pe care este oferit.

Pe piata interna, Dacia Sandero are un pret de pornire de 6.890 euro, cu toate taxele incluse. Modelul este disponibil in cinci versiuni de echipare, iar unele piete externe beneficiaza si de o versiune alimentata cu GPL. Dacia va completa gama Sandero in decursul acestui an cu versiunea Stepway, prezentata in premiera mondiala la Salonul Auto de la Barcelona.

Via | Dacia

Comentarii (4)

  • re
    nu inseamna mai nimic daca se face rabat la calitate. 100.000 = 0
    0 9
  • re
    ce vorbesti, dom'le?
    2 1
  • RE
    CE VB DOMNULE... CE TE DOARE PE TINEE CALITATE SAU RABAT .. CONTEAZ CA SE VINTEE IATI TU MAI BUNA SI MAI IEFTIAA DE LA EURONPENII
    2 3
  • sarbatoresc ???
    ca au vandut 100000 de sandero???e clar..! au actiuni dacia si noi nu stim......

    sa zica dreack mercy ca nu iau dat afara si sa se roage de sanatate la guvern german
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru