De la rusi vine primul tuning pentru Panamera

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 04.12.2008
9ff a cerut ajutorul a doua case de tuning din Rusia pentru primul pachet de modificari destinat lui Porsche Panamera.

Abia dezvaluit oficial, Porsche Panamera se bucura deja de atentia marilor case de tuning care vor sa lanseze accesorii pentru cel mai nou model al constructorului din Stuttgart.

Specializati in reinterpretarea modelelor Porsche, nemtii de la 9ff au fost primii care s-au aratat interesati de tuningul lui Panamera. Pentru a putea obtine rezultate deosebite insa, 9ff si-a unit fortele cu alte doua mari case de tuning din Rusia, si anume Top Car si Cardi.

Cum era si normal, 9ff se va preocupa de imbunatatirea performantelor si de tot ce tine de trenul de rulare, lasand in grija celor de la Top Car reinterpretarea designului si a celor de la Cardi producerea accesoriilor.

Se pare ca in acest moment Top Car a pus la punct doua pachete aerodinamice distincte. Primul dintre ele inlocuieste toate panourile caroseriei, cu exceptia acoperisului, in timp ce al doilea adauga spoilere noi, praguri laterale si o capota restilizata. 9ff a refuzat insa sa publice detalii despre pachetul de modificari mecanice pe care le pregateste pentru Panamera.

Cele trei nume implicate in proiect nu sunt la prima colaborare, Top Car, Panamera si Cardi dand nastere anul trecut unui Cayenne complet modificat, botezat Vantage GTR.

via | CarScoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru