EXCLUSIV: BMW testeaza noul Seria 6

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 12.11.2009
Automarket va prezinta, in exclusivitate pentru Romania, imagini cu noul BMW Seria 6 Cabrio, in versiunea cu un acoperis soft-top.

Fotografii de la Carpix i-au surprins pe cei de la BMW in timp ce testau noul Seria 6 Cabrio. Dupa cum probabil ati observat, viitorul Seria 6 nu a mai fost surprins de ceva vreme de catre fotografii spion, deoarece inginerii BMW nu au mai efectuat teste la vedere cu acest model. In primele faze de testare, viitorul BMW Seria 6 Cabrio avea un acoperis decapotabil de tip hardtop, dar care era acoperit cu o panza pentru a il deghiza mai bine.

De data aceasta, exemplarul testat de cei de la BMW avea un acoperis decapotabil de tip soft-top. Exista posibilitatea ca primul exemplar al viitorului Seria 6 surprins de fotografii de la Carpix sa fie un coupe cu acoperisul invelit in panza, pentru a induce in eroare fotografii si presa. Aceasta posibilitate exista deoarece inginerii BMW nu au fost surprinsi pana acum testand vreun Seria 6 Coupe din noua generatie de modele, lucru care ridica numeroase semne de intrebare.

Avand in vedere aspectul acestui model, putem spune ca viitorul Seria 6 va avea un design inspirat din cel al lui CS Concept, dar si din cel al actualului Seria 7 F01. Modelul are grile fata mai late, si blocuri optice mai mari.

Gama de motorizari a lui Seria 7 F01 ar putea fi preluata in intregime, cu exceptia versiunii V12. La fel ca in cazul viitorului M5, urmatorul M6 va avea un motor V8 twin-turbo, bazat pe cel al lui BMW X5M si X6M.

 

Comentarii (7)

  • BMW
    cred ca va arata superb
    1 0
  • george
    mi-a trecut prin fata cand am iesit dintr-un peco in Munchen
    1 0
  • Hihihi
    Unde's adolescentii???
    Astept comentarile incendiare ale fanilor BMW care ne vor spune cat e de superba chiar si cu camuflaj si cum M6 va spulbera R8-ul si SL-ul.
    3 4
  • abc_e?
    BMW
    cei de la BMW ne pregatesc multe surprize, abia astept sa vad seriile 1,3,5 si 6
    1 0
  • o spulbera
    pentru fanii bmw (si eu am fost) e bine sa stie ca masinile multiubite vor imparti multe componente "care nu afecteaza trasaturile de marca" chiar cu rivalii de temut , dupa cum ii stim noi, de la mercedes , asa ca nu va agitati prea tare ca s-ar putea sa fie aceleasi masini pana la urma.
    0 0
  • BMW
    pentru R8 se va gasi alta serie ca ac de cojoc.
    Si sunt foarte sigur de asta .
    Pentru ca BMW ce creaza e bine creat.
    Spre exemplu:
    Nu au avut SUV-uri pana in 1999 dar in decurs de 10 ani de PIATA BMW X5 a reusit multe ce nu au reusit rivalii.
    Xdrive e cel mai bun sistem QUATTRO DIN LUME.
    Cu niste anvelope Offroad si garda la sol mai ridicata prin jante mai mici si anvelope mai mari mai innalte X5 isi bate joc de Quattro adica Q7 si ML 4matic sau ROVER.
    S-a dovedit CHIAR De NEMTI CA XDRIVE e CEL MAI BUN SISITEM 4x4 din LUME nu eu am inventat ci INGINERII BMW.
    DE MOTOARE nici nu mai VORBESC se stie clar ca BMW e net superior sub capota fatza de toate masinele din lume
    Raportul cilindree consum putere performanta fiabilitate BMW e number 1one.
    NICI AUDI si NICI MERCEDES nu au luat NICI un TITLU MONDIAL la CEL MAI BUN MTOOR DIN LUME BMW are 6 TITLURI si inca zeci de PREMII.
    CUTIILE de viteza la FEL SUNT SENZATIONALE la BMW.
    2 1
  • .marius.
    curios...
    Is curios sa vad cat de departe vor merge constructorii cu downsizingul.Adica nu m`as mira sa vad pe noul seria 6 inscriptia 620d sa zicem... :D
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru