Ferrari a închiriat pe trei zile circuitul de la Nurburgring pentru clienţii săi

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 30.07.2010
Este oficial: clienţii Ferrari sunt cei mai fericiţi posesori de maşini din întreaga lume. Cum altfel am putea caracteriza oamenii care au avut ocazia de a testa pe cel mai cunoscut circuit al lumii cele mai rare maşini produse vreodată de Ferrari?

Italienii de la Ferrari sunt renumiţi în lumea auto pentru evenimentele pe care aceştia le pregătesc pentru clienţii lor. De obicei, acestea au loc în Italia, la Maranello, acolo unde fericiţii posesori ai modelelor Căluţului Cabrat încearcă cele mai noi maşini ieşite de pe porţile fabricii Ferrari şi au şansa de a se întâlni cu personalităţile care au marcat istoria mărcii.

Ei bine, deşi criza ar fi părut că temperează elanul unor astfel de evenimente, Ferrari a pus la punct una dintre cele mai interesante întâlniri de acest tip. Italienii au închiriat pentru trei zile Nordschleife, vechiul circuit de 21 de kilometri de la Nurburgring, şi au adus cele mai tari modele produse vreodată de producătorul italian pentru ca fericiţii clienţi care o dată cu maşina şi-au "cumpărat" şi biletul de intrare la astfel de evenimente să aibă parte de senzaţii tari.

Au fost prezente 15 exemplare Ferrari 599XX, patru unităţi FXX şi, pentru ca tacâmul să fie complet, zece monoposturi de Formula 1 care au făcut istorie sub culorile Căluţului.

via | Worldcarfans

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru