Fortune: "Bosch este cel mai admirat furnizor auto din lume"

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 19.03.2012
Revista Fortune din Statele Unite ale Americii a publicat lista celor mai admirate companii din lume. Votul a peste 3.800 de directori a plasat compania Bosch pe postul de cel mai admirat furnizor auto din lume.

Bosch a fost numit cel mai admirat furnizor de piese auto de publicaţia americană Fortune. Distincţia vine din partea celor 3.855 de directori şi analişti care au răspuns la sondajul Fortune. Aceştia lucrează pentru 698 de companii din 58 de industrii şi 32 de ţări. Atributele câştigătoare ale lui Bosch au fost inovaţia, managementul, calitatea conducerii, calitatea produselor şi a serviciilor şi competitivitatea globală. Bosch a obţinut şi locul cinci în rândul celor mai admirate companii din Germania.

"Poziţia în clasamentul Fortune din 2012 este o onoare deosebită pentru compania noastră, asociaţii noştri, clienţii şi furnizorii Bosch. Bosch rămâne dedicat furnizării de servicii excelente, produselor de înaltă calitate şi a tehnologiilor avansate în industrie. Această onoare demonstrează dedicaţia pentru industria auto de care dau dovadă asociaţii noştri şi pentru munca noastră", a declarat Franz Fehrenbach, preşedintele comisiei de administrare a Robert Bosch GmbH.

Cei de la Fortune au început clasamentul "Celor mai admirate companii din lume" în 1997.

Lista realizată de cei de la Fortune este una dintre cele mai importante liste de clasificare a reputaţiilor companiilor. Conform topului Forbes, Apple este cea mai admirată companie din lume în 2012.

Via | Newspress.co.uk | CNN

Comentarii (1)

  • @laucalin
    Ce baieti unde e suedia voastra ?
    Sa-mi mai ziceti voi mie ceva despre BOSCH sau GERMANY
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru