Gemballa a creat un kit de tuning pentru Ferrari Enzo

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 22.12.2009
Ferrari Enzo a primit inca un kit de tuning, de data aceasta de la specialistii germani in modificarea modelelor Porsche - cei de la Gemballa.

Tunerii germani de la Gemballa, specializati in modificarea modelelor Porsche, au creat un pachet extrem pentru Ferrari Enzo. Rezultatul se numeste MIG-U1 si are un aspect deosebit. Ferrari Enzo a fost modificat complet la nivelul exteriorului si al interiorului si este realizat pentru un client din Dubai.

Ferrari Enzo a primit un nou sistem de evacuare, o noua bara spate, un eleron si o noua bara fata. Cei de la Gemballa au integrat un set de pozitii cu LED-uri in bara fata a lui Enzo. Totodata, plafonul a primit o fanta de aer pentru ventilatia interioara. Interiorul a primit tapiterie din piele neagra si rosie, cusuta doar cu fir rosu.

Din pacate pentru cei de la Gemballa, noul MIG-U1 tocmai a ratat debutul de la Salonul Auto de la Dubai – in cazul in care se dorea acest lucru. Pentru moment, tunerii germani nu au dezvaluit identitatea proprietarului sau o eventuala cota de productie pentru acest kit. Pe de o parte, exista posibilitatea ca modelul din imagini sa fie unicat, ceea ce inseamna ca aceasta este singura aparitie a kit-ului Gemballa MIG-U1.

Via | Autoblog

Comentarii (5)

  • FACE WASH
    Ce "bandit" este Sebastian Toma! Azi face show cu masini super scumpe.Am o alergie doar cand ma gandesc ca am doar 100 roni in buzunar.
    7 0
  • Nu arata rau deloc, aduce a MC12, dar totusi vorbim de un Enzo. E ca si cum te-ai apuca sa corectezi Monalisa, ca nu are sprancene si nu e machiata. Probabil ca ar arata mai bine, dar n-ar mai fi o capodopera.
    8 0
  • bentley
    Enzo
    Mai multe kituri de tuning decat modele Enzo produse :)
    7 0
  • superb . este tot ce pot spune.
    0 1
  • Heh. Buna treaba!
    Fii atent la sistemul ala de evauare! E izbitoare asemanarea cu reactoarele de pe F14 Tomcat :) Parca vad deja flacari in urma ei:)
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru