Jean Todt: Numărul victimelor din accidente va ajunge la 2 milioane în 2020

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 05.12.2010
Aflat la Lausanne, Jean Todt, preşedintele FIA, şi-a arătat îngrijorarea în ceea ce priveşte numărul victimelor cauzate de accidentele rutiere.

Înfiinţată în anul 1904, Federaţia Internaţională de Automobilism (FIA) este organismul ce reprezintă interesele automobiliştilor din întreaga lume. Mai mult decât atât, FIA organizează anual mai multe întreceri sportive dar are ca scop şi asigurarea siguranţei pe drumurile publice. Jean Todt, actualul preşedinte FIA s-a aflat săptămâna aceasta la Lausanne şi a vorbit despre intenţiile organizaţiei pe care o conduce de a ajuta ţările să îmbunătăţească siguranţa pe şosele.

"În tări precum cea a noastră, numărul deceselor survenite în urma accidentelor de maşină s-au înjumătăţit. Anul trecut au fost înregistrate 1.3 milioane de victime pe şoselele din întreaga lume. Dacă nu se iau măsuri de siguranţă numărul lor va ajunge la 2 milioane în 2020. Nu avem nicio îndoială că previziunile făcute se vor adeveri", a declarat preşedintele FIA.

Via | LeBlogAuto

Comentarii (1)

  • e ca si cum ai spune, pentru ca numarul automobilelelor creste o sa fie mai multe pene de cauciuc.. duuuhhh.... real smart....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru