Jeep lanseaza editii speciale Wrangler si Liberty

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 11.01.2010
Jeep aduce la Salonul Auto de la Detroit doar trei versiuni speciale ale modelelor Wrangler si Liberty. Editiile speciale vin cu mai multe accesorii de personalizare.

Salonul Auto de la Detroit nu va aduce prea multe noutati in gama Jeep. Constructorul american va expune la standul sau trei versiuni speciale ale modelelor Wrangler si Liberty, care primesc o serie de accesorii noi si cateva detalii de design.

Jeep Liberty Renegade este o versiune noua, care se va pozitiona intre nivelurile de echipare Sport si Limited. Noutatile sunt jantele de 16 inch, un pachet grafic si un interior imbunatatit.

Wrangler primeste o versiune speciala Islander, care adopta o culoare speciala a caroseriei, un albastru "surf", si se incalta cu jante de 17 inch. Interiorul si exteriorul primesc o serie de imbunatatiri, menite sa sporeasca confortul si aspectul estetic.

Tot Wrangler primeste de la Jeep editia speciala Mountain, care are la baza versiunea S. Noutatile sunt jantele de 17 inch, pragurile laterale, barele de amarare si scaunele inscriptionate cu logo-ul companiei.

Toate cele trei editii speciale vor fi disponibile numai pe piata din Statele Unite.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru