La 14 ani a furat un Ferrari de 200.000 de euro din garajul părinţilor

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 14.07.2011
Un puşti german de numai 14 ani a împrumutat Ferrari-ul părinţilor pentru o plimbare. A fost urmărit şi oprit de poliţie, însă tânărul nu a afişat nici o urmă de regret.

Esential

200.000 de euro este valoarea Ferrari-ului pe care puştiul de 14 ani l-a furat din garajul părinţilor.

Poveste cu final fericit în Germania, unde un puşti de numai 14 ani "a furat" un Ferrari din garajul părinţilor şi l-a returnat fără nici o zgârietură.

Un cuplu din Berlin a fost oprit de poliţie în timp ce se întorcea acasă dintr-un concediu în Spania. Poliţiştii i-au informat pe cei doi părinţi că fiul lor, în vârstă de numai 14 ani, a împrumutat Ferrari-ul de 200.000 de euro, aflat în garajul casei.

Se pare că puştiul nu a rezistat tentaţiei şi a folosit supercarul din Maranello pentru o plimbare prin oraş. O rudă apropiată a semnalat dispariţia maşinii şi a copilului, ceea ce a dus la alertarea imediată a autorităţilor. Iniţial s-a crezut că este vorba fie de un furt, fie de o răpire.

Lucrurile s-au lămurit după ce poliţiştii au descoperit maşina în trafic. Au avut nevoie însă de o urmărire ca în filme pentru a opri Ferrari-ul şi a constata cu stupoare că la volan se afla chiar fiul rebel al familiei. Potrivit unui purtător de cuvânt al poliţiei, puştiul nu a putut rezista tentaţiei şi, la finalul urmăririi, nu a arătat nici o urmă de regret. 

via | carscoop

Comentarii (5)

  • Prea mult NFS ce face...
    20 1
  • tomita
    prea putin parenthood. niste imbuibati care nu isi dreseaza progeniturile respectul. controlul hormonal. probabil ca o luna la centrul de minori l-ar domoli pe respectivul tanar
    13 5
  • sunteti voi prea tolomaci( cine vorbea de nfs" lamborghini" ,iar tomita asta dupa nume...are o trotineta sau maxim niste role)...sa ai 14 ani si un ferrari in garaj...nici eu nu cred ca as rezista :). masina aia te vrajeste
    3 5
  • io cred ca fiecare o furat "dacia lu tata" sa se dea mare prin cartier
    ce vina are copilu asta daca tata are ferrari?
    cred ca numa tomita nu o facut inca asaceva..... probabil nu ajunge la pedale
    0 1
  • y
    Smecher pustiu a iesit si el la agatat:)) bv lui
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru