Lexus a lansat o linie de accesorii F-Sport pentru IS Cabrio

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 18.05.2009
Divizia de performanta F-Sport a pregatit un set complet de accesorii pentru decapotabilele Lexus IS 250C si IS 350C.

Lansata nu de foarte mult timp pe piata, varianta decapotabila a modelului Lexus IS, a primit din partea diviziei de performanta F-Sport un pachet de accesorii care imbunatatesc aspectul vizual si performantele. Noile imbunatatiri vor fi disponibile atat pentru versiunea IS 250C cat si pentru IS 350C.

La nivel vizual, decapotabila japonezilor impresioneaza prin jantele noi, de 19 inch cu finisaj negru, tevile de esapament cromate si noile prize de aer. La interior, clientii vor primi un maner al schimbatorului din fibra de carbon si covorase brodate cu logo-ul F-Sport. Sub capota, japonezii au pregatit o carcasa de fibra de carbon pentru unitatile care anima decapotabila.

Pentru a imbunatati performantele, divizia F-Sport a pregatit pentru IS-C si un set nou de frane, o suspensie sportiva, cu garda la sol mai redusa si un sistem de evacuare imbunatatit. Toate componentele pachetului F-Sport sunt garantate de constructorul japonez timp de 12 luni.

via | CarScoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru